BAZAR

Câți bani câștiga Mihai Bendeac de la Antena 1: suma a fost făcută publică de tatăl actorului

Danut Bendeac, tatal lui Bendeac, a lucrat intr-o structura bugetara, la Agentia Domeniilor Statului si conform legii a fost obligat sa depuna o declaratie de avere in care sa treaca toate bunurile sale si ale rudelor de gradul 1, scrie wowbiz.ro.

Ultima declaratie pe care tatal lui Mihai Bendeac a depus-o a fost in martei 2010, pentru anul anterior. Conform acesteia, actorul a realizat intr-un an din drepturi de autor, frumoasa suma de 80.000 de euro. In dreptul angajatorilor apar doua companii: Prima TV si Intact, insa cu siguranta cea mai mare parte din suma a venit de la cea de-a doua.

De altfel, in 2007, Mihai Bendeac recunostea pentru site-ul artline.ro ca la acea vreme veniturile lui se situau intre 400 si 2.000 de euro pe luna. „Pentru banii astia face de toate, de la emisiunea „Mondenii” de la Prima TV, unde joaca si scrie scenariul, pana la prezentari de evenimente si concerte si bineinteles, teatru. „Nu vreau sa ma rup de teatru, dar de noua luni nu am mai repetat”, se scria in articolul despre Mihai Bendeac.

Vedeta de la iComedy a semnat cu trustul Intact abia prin luna septembrie,astfelMJi reiese ca in doar patru luni de contract a incasat cel putin 60.000 de euro, ceea ce inseamna cam 15.000 de euro lunar.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button