C.T.Popescu: Doamna Udrea, acum acuzată de spălare de bani, a fost protejată zece ani de T. Băsescu

de:
29 ian. 2015
0 Afișari
C.T.Popescu: Doamna Udrea, acum acuzată de spălare de bani, a fost protejată zece ani de T. Băsescu

„Faptul că doamna Udrea a ajuns, în sfârșit, la DNA nu este câtuși de puțin de mirare. Doamna Udrea încerca, într-un interviu la ziarul Gândul, să convingă telespectatorii că ea nu avea nicio treabă cu fostul ei soț, fiind cu el zece ani, în vreme ce domnul Cocoș făcea să zboară pungile de plastic cu milioane de euro peste România. Doamna Udrea s-a lepădat de domnul Cocoș. Am reținut acel moment în care era dispusă, bănuiesc, și să nege faptul că a fost o căsătorie consumată conjugal, pentru a nu se atinge în vreun fel de fostul ei soț. Cu toate eforturile doamnei Udrea de a se scutura, prezența ei în centrul unui păienjeniș de corupție înspăimântătoare pentru cetățeanul de rând nu avea cum să nu sfârșească aici, la DNA”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Elena Udrea, a fost adusă astăzi la DNA, unde a stat aproximativ patru ore. La plecarea din sediul Direcţiei, a susţinut că nu a dat declaraţii şi a negat că ar fi evitat cu bună ştiinţă să facă anumite menţiuni în declaraţia sa de avere.

„Esențial e altceva: faptul că persoana aceasta, doamna Udrea, acuzată acum de spălare de bani, de fals în declarații, a fost susținută în plan politic și guvernamental, a fost numită ministru, a fost împinsă în conducerea PDL. A forțat domnul Băsescu ca doamna aceasta să ajungă șefa PDL. Potrivit propriei declarații a domnului Băsescu, a susținut-o, a protejat-o vreme de zece ani”, a adăugat jurnalistul.

„Domnul acesta, Băsescu, a ajuns să declare, în ultimul său an de mandat, în urma afacerii Udrea-Bica de la Paris, că e vorba de o înscenare pusă la cale de SRI și de serviciile franceze, ajungând în pragul unui incident inter-țări pentru a-i face pârtie acestei doamne către Președinția României. Eu cred că la asta merită să medităm în momentele în care doamna Udrea aduce deslușiri la DNA”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Cookies