C. T. Popescu, despre PNL: „Ce poate fi mai rău decât un partid penal? Un partid penibil”

de:
06 iun. 2016
0 Afișari
C. T. Popescu, despre PNL:

„Acest București roșu este răspunsul oamenilor la ce s-a întâmplat după ce oamenii i-au alungat pe Victor Ponta și PSD din Palatul Cotroceni și, apoi, din Palatul Victoria. După ce oamenii au făcut asta, s-au întâmplat niște lucruri și acum răspunsul este legat de prestația președintelui Klaus Iohannis de după ce a fost pus în scaunul de la Cotroceni și de prestația Guvernului Cioloș. Și, nu în ultimul rând, este legat de prestația Partidului Național Liberal„, a spus Cristian Tudor Popescu.

„Ce poate fi mai rău decât un partid penal? Un partid penibil. E mai rău, dacă ești penal măcar inspiri teamă. Dacă nu ești iubit, trebuie să inspiri teamă. Dacă ai ajuns să fii penibil, ăla e sfârșitul. Domnul Predoiu e ultimul care trebuie să își dea demisia pentru povestea asta. Domnul Predoiu a fost aruncat, pur și simplu, în cap în ultimul moment. Ce să facă? El și așa nu era bun pentru chestia asta, nu are transmisie, nu are capacitate de a trece sticla”, a mai spus jurnalistul.

Rezultatele slabe pe care le conturează exit-poll-urile pentru liberali i-au determinat pe ex-președintele Traian Băsescu și ex-premierul Victor Ponta să iasă la atac. Cei doi le-au adresat cuvinte grele foștilor colaboratori.

„PNL decontează lipsa de lideri. Are mai mult în sondaje decât liderii lor. PSD are noroc cu Ponta care e lider în toate sondajele. Dragnea e sub Ponta. Doamna Gorghiu şi Blaga sunt mediocri. De făcut jocuri într-un partid, de cancelarie. Sunt doi demagogi. Sunt ca o pată pe un perete. Predoiu e un pseudolider ca Gorghiu sau Blaga. Gorghiu sau Blaga nu luau mai mult ca Predoiu”, a declarat Traian Băsescu.

Cookies