ȘTIRI

byron Impromptu la Clubul Taranului

byron Impromptu este orice altceva decat un concert obisnuit byron. Nu va exista un playlist, nu vor exista piese repetate in avans, totul se va intampla direct pe scena. Va fi ceva intre un jam-session si o repetitie cu public, cu explorari muzicale live, glume, nebunii si giumbuslucuri. Veti avea ocazia sa auziti variante inedite, incropite pe loc, ale unor piese byron, si nu numai. 

V-am zice “haideti sa vedeti ce v-au mai pregatit baietii”, dar tocmai asta e, ca nu va fi absolut nimic pregatit in avans :) byron vor aparea pe scena total descoperiti, “la fundul gol” ca sa zicem asa, si vor refuza cu incapatanare sa cante orice v-ati astepta sa auziti intr-un concert al lor. Data trecuta s-au putut auzi experimente blues, piese byron in variante funk, metal sau ska, dar si versiuni surprinzatoare ale unor piese straine (mentionam doar numele de Radiohead si Pink Floyd, sa va faceti o idee). Cel mai probabil, data viitoare va fi complet diferit.


Nici un Impromptu nu va semana cu altul, asa ca haideti pe 9 octombrie la Clubul Taranului (bd. Kiseleff nr. 3, intrarea Monetariei) pentru o experienta complet noua si irepetabila! Garantam ca la final membrii trupei vor fi tot atat de surprinsi de ce a iesit ca si publicul. Concertul de martea viitoare va incepe la ora 20:00, iar pretul unui bilet va fi de 30 de lei.
 
byron:

Dan Byron – voce, chitara acustica, flaut

Costin Oprea – chitara electrica

6fingers – clape, chitara acustica, voce

Laszlo Demeter – bass

Dan Georgescu – tobe
 
 

Site oficial: http://byronmusic.ro

Facebook: http://facebook.com/byronmusic

Twitter: http://twitter.com/byronmusic

Youtube: http://youtube.com/byronvideos

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button