BuzzCamp ajunge în Cluj Napoca şi în Timişoara, în luna aprilie

de:
15 apr. 2015
0 Afișari
BuzzCamp ajunge în Cluj Napoca şi în Timişoara, în luna aprilie

La Cluj Napoca, pe 20 si 21 aprilie, in cadrul conferintelor pe teme precum „Am reusit. Cum imi pastrez motivatia?” si „Esecul – prima lectie de (auto)motivare”, vor veni Heidi Hoka – doctor in psihologie si autor, Leoni, Mirela Salagean – teamleader de recrutare, Leoni, Iuliana Badea – Head of Talent Acquisition HR Shared Services Organization, Bombardier Transportation, Ana Caitaz – HR Specialist, Steelcase, Calin Biris – Digital Director Loopaa si multi alti invitati care sa povesteasca din experientele lor.

Organizatorii au pregatit workshop-uri sustinute de EY, Leoni, E.ON, SYKES, Tenaris Silcotub, Steelcase, BUW, Lidl, Bombardier si Fotolii de consiliere in timpul pauzelor, unde participantii se vor intalni cu Steelcase si Lidl.

Acceseaza http://buzzcamp.ro/event/cluj/inscriere/ si intra in comunitatea BuzzCamperilor.

In Timisoara, pe 23 aprilie, la conferinta cu tema „Esecul – prima lectie de (auto)motivare”, invitati vor fi Kurt Swakhonen – Development Manager Visma, Cristian Gherghinescu – Software Architect Visma, Daniela Tuleu – Specialist Marketing TVR, Sarah Ashton- Service Delivery Lead Accenture si multi alti speakeri de renume.

Ca activitati sunt anuntate: workshop-uri sustinute de Cargo – Partner, EY, VISMA, WNS, Accenture, BUW, Carpatcement si Fotolii de consiliere ale companiilor Cargo – Partner, WNS.

Intra si inscrie-te pe http://buzzcamp.ro/event/timisoara/inscriere/.

Organizatorii lansează şi provocări:

Se apropie 1 mai, iar BuzzCamp ti-a pregatit o surpriza! Inscrie-te acum pe http://buzzcamp.ro/event/cluj/inscriere/ sau pe http://buzzcamp.ro/event/timisoara/inscriere/ , fii prezent atat la conferinte, cat si la workshop-urile unde vei fi selectat si poti castiga 100 de euro bani de buzunar pentru un weekend la mare. Extragerea se va face pe 21 aprilie (Cluj) si 23 aprilie (Timisoara), iar norocosul va intra in posesia premiului la finalul conferintei. Te asteptam la BuzzCamp!

Vino cu gasca de prieteni la eveniment si BuzzCamp te scoate la bere. Gasca cea mai mare va fi castigatoare! Trimite un e-mail pe adresa [email protected] cu numele gastii tale si numele prietenilor care te vor insoti la eveniment. Pentru a intra in competitie, inscrierea la eveniment este obligatorie atat pentru tine, cat si pentru prietenii tai. Termenul limita de aplicare este 19 aprilie, ora 23:59.

Cookies