Buzz!Camp începe săptămâna viitoare, la Bucureşti

de:
11 apr. 2013
0 Afișari
Buzz!Camp începe săptămâna viitoare, la Bucureşti

BUZZ!Camp și-a desfășurat deja forțele în Timșoara, iar vineri ajunge la Iași. Pentru București, organizatorii anunţă numeroase surprize, astfel că, toţi cei care se înscriu au șansa să se numere printre cei 300 de participanți la eveniment și să aibă acces la informațiile care îi pot ajuta să evolueze în carieră.

Indiferent de domeniul în care studiază, timp de 5 zile, la Hotel Marshal Garden din Capitală, tinerii bucureştenii vor avea ocazia să interacționeze cu traineri renumiți, vedete și reprezentanți ai companiilor de top la BUZZ!Camp.

Pentru pasionații de IT și tehnologie organizatorii recomandă workshop-ul Raiffeisen Bank care caută tineri pasionați de calculatoare. De asemenea, pentru cunoscătorii de Java, Java Script și C++ au fost pregătite fotolii de consiliere unde APT îi așteaptă cu job-uri în domeniu.

Cei care visează la o carieră într-o multinațională pot opta pentru oferta de locuri de muncă disponibilă la: Accenture, Genpact, HP, Wrigley, P&G sau PwC.

Ursus Breweries îi așteaptă la workshop pe studenți la management și marketing, iar Carpatcement vrea să regăsească printre înscriși studenți la automatică, mecanică sau geologie.

Cei care îşi conving cinci prieteni să vină la eveniment trebuie să trimită lista cu numele lor la adresa mailto: [email protected] şi vor avea ocazia să câştige o tabletă Prestigio MultiPad7, oferită de BUZZ!Camp. Tinerii care vor să participe la eveniment trebuie să se înscrie pe site și să participați la BUZZ!Camp în săptămâna 15-19 aprilie.

Inspire Business, o companie recunoscută pe piaţa din România pentru implementarea proiectelor educaţionale, de publicitate, strategie si publishing, dedicate segmentelor corporate şi young, a creat acest eveniment pentru tinerii cu potențial, care sunt interesați de dezvoltarea lor personală și de asimilarea cât mai multor cunoștințe.

Cookies