Bute l-a făcut KO pe Mendy şi şi-a păstrat centura mondială. Publicul a huiduit la mulţumirile adresate lui Udrea

de:
10 iul. 2011
0 Afișari
Bute l-a făcut KO pe Mendy şi şi-a păstrat centura mondială. Publicul a huiduit la mulţumirile adresate lui Udrea

10.000 de spectatori l-au urmărit pe Bute, la Romexpo, trimiţându-l la podea pe francez.

La începutul meciului, Bute şi Mendy au fost prezentaţi de cel mai cunoscut ringannouncer din lume, Michael Buffer, arată Mediafax..

Românul a intrat în ring pe melodia cântată de formaţia U2, „Where the streets have no name”, iar adversarul său a fost acompaniat de AC/DC, cu melodia „Highway to Hell”.

Lucian Bute, în vârstă de 31 de ani, are acum 29 de victorii la profesionişti, din care 24 prin KO şi nicio înfrângere. Jean Paul Mendy are 29 de victorii, două înfrângeri, din care 16 prin KO.

Încă din repriza a treia Lucian a dat semne că i-a descoperit punctele nevralgice lui Mendy, însă francezul a rezistat atunci eroic unui upercut la bărbie, care l-a destabilizat, şi unui upercut la ficat, arma caracteristică boxerului nostru, scrie realitatea.net. Momentul knock-out-ului a fost savurat din plin. Bute a izbucnit în lacrimi şi s-a urcat pe corzile ringului, iar publicul l-a ovaţionat în picioare. Campion mondial din 2007, Bute şi-a apărat pentru prima oară centura în România. El are 29 de victorii la profesionism, din tot atâtea meciuri, 24 dintre ele obţinute prin knock-out.

„Vă mulţumesc din tot sufletul, aţi fost extraordinari! Am 15 ani de carieră, dar n-a fost ca în această seară. Sunt mândru că sunt român şi sunt mândru că am putut să vă fac fericiţi. Vă iubesc şi stimez. Mulţumesc şi suporterilor din Canada, de la Quebec. Trăiască România!”, a declarat Lucian Bute.

El a mulţumit şi fanilor din Quebec (Canada), în limba franceză, încheind cu: „Trăiască Quebec, Trăiască România”.

Apoi, Bute s-a îndreptat spre locul în care se afla ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, spunând: Vreau să vă mulţumesc, doamnă ministru”, moment în care publicul a început să huiduie. Bute le-a spus atunci spectatorilor: „Nu e corect, datorită doamnei sunt aici în faţa dumneavoastră”.

Cookies