ARHIVA B365

Bute, câştigătorul NABF la categoria semigrea, după ce l-a învins la puncte pe Grachev

Lucian Bute, în vârstă de 32 de ani, a intrat în ring acompaniat de piesa trupei U2, „Where the streets have no name”, fiind aclamat de cei aproximativ 13.000 de spectatori aflaţi în arenă. Rusul a intrat în arenă pe muzica trupei Pink Floyd.

Conform deciziei celor trei arbitri judecători, Bute s-a impus cu un punctaj de 115-113, 118-110 şi 116-112, potrivit rtv.net.

În urma acestei victorii, Bute a devenit deţinător al centurii NABF la categoria semigrea.

Gracev (12-0-1, 8 KO) era campion NABF la semigrea şi mai practică şi kickboxing, unde are un bilanţ de 17 victorii şi două înfrângeri.

Lucian Bute (30-1, 24 KO) a suferit prima înfrângere la profesionişti pe 26 mai, contra britanicului Carl Froch, prin KO în repriza a cincea, el pierzând centura IBF.

„Sunt mulţumit de prestaţia mea. Per ansamblu, a fost un adversar bun. A fost greu la început, nu-mi găseam ritmul, era presiune mare pe umerii mei. Aveam nevoie de meciul ăsta. A fost un meci destul de greu, un adversar puternic, agresiv, a lovit cu ambele braţe. Per ansamblu am controlat lupta, a fost o victorie muncită, frumosă. După înfrângerea cu Carl Froch, pot sune că Lucian Bute a revenit în ring. Dacă pierdeam acest meci, era foarte greu să mă ridic. După această victorie frumoasă, sunt fericit. Mi-am recăpătat încrederea, aveam nevoie de un meci de 12 reprize. Îmi doresc revanşa cu Froch, mai ales că nu a fost Lucian Bute la Nottingham. Am arătat că pot să şi primesc lovituri dure, dar am reuşit să revin în meci”, a declarat Bute, citat de Realitatea.net.

Rudel Obreja, preşedintele Federaţiei Române de Box, a declarat, sâmbătă, că Lucian Bute a avut un meci foarte dificil cu Denis Grachev, dar în care a reuşit să-şi arate valoarea. Obreja a precizat că revanşa cu britanicul Carl Froch urmează să aibă loc cel mai probabil în martie 2013, contractul între cele două părţi fiind semnat, anunţă Realitatea.net.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button