Buşoi: Electoratul de dreapta l-ar putea susţine pe Antonescu dacă intră în turul II cu candidat PSD

de:
14 apr. 2014
0 Afișari
Buşoi: Electoratul de dreapta l-ar putea susţine pe Antonescu dacă intră în turul II cu candidat PSD

„Dacă va fi un candidat al PSD în turul doi, deşi rămâne de văzut, la cât de în corzi este acest partid în acest moment, dacă Crin Antonescu se va lupta cu un candidat al PSD, e foarte posibil ca tot ceea ce înseamnă vot de dreapta, vot anti-PSD, toţi oamenii care sunt extrem de îngrijoraţi de riscul ca România să revină la anii 2000-2004, deci toţi acei români care nu mai vor să revadă perioada aceea revenită acum, după foarte mulţi ani şi după intrarea României în UE, se vor alinia în spatele lui Crin Antonescu. Dacă printre ei se vor regăsi şi oameni din PDL sau din alte partide, desprinse din PDL, e foarte devreme să discutăm acum. Avem drumul nostru, electoratul nostru, îi convingem pe cei mai mulţi români şi miza va fi să intrăm în turul II şi atunci să mobilizăm toţi românii care vor o Românie cu adevărat europeană”, a declarat Cristian Buşoi, duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, transmite corespondentul Mediafax.

El a adăugat că PNL e singurul partid care nu are „metehnele” de a controla şi de a decide totul în ţară, arătând că acesta s-a aliat cu PSD într-un moment în care „pe lângă baronii roşii, apăruseră şi baronii portocalii” şi „nu exista altă soluţie pentru ca opoziţia să fie unită şi să răstoarne regimul lui Traian Băsescu”.

Întrebat despre un eventual sprijin reciproc între PNL şi PMP, Buşoi a spus că nu ştie „dacă va exista vreun moment, vreodată”, în care PNL să susţină un candidat precum Elena Băsescu.

Cristian Buşoi a mai spus că nu are „nicio temere” că Antonescu n-ar intra în turul al doilea la alegerile prezidenţiale, întrucât acesta este cel mai bine plasat „în toate sondajele”.

Cookies