Bursa de la Bucureşti face un salt și trece pe plus! Site-ul BVB, blocat de prea multe accesări!

de:
25 aug. 2015
2 afișări
Bursa de la Bucureşti face un salt și trece pe plus! Site-ul BVB, blocat de prea multe accesări!

VESTE BUNĂ! Bursa de la Bucureşti a inversat marţi scăderea din deschiderea şedinţei şi a trecut pe creştere în primele ore de tranzacţii, pe o lichiditate ridicată, urmând revenirea de pe pieţele dezvoltate din Europa, după declinul puternic consemnat luni.

Indicele BET se afla în creştere cu 1,2% după două ore de schimburi cu acţiuni, iar BET Plus în urcare cu 1,3%. Cei doi indici de referinţă au deschis în teritoriu negativ cu 1,7%, potrivit zf.ro. Indicele BET include cele mai lichide zece acţiuni, iar BET Plus cele mai lichide 34 de titluri din piaţă reglementată, cu excepţia SIF-urilor şi a acţiunilor companiilor străine, scrie realitatea.net. 

Indicele de referință BET al BVB s-a depreciat luni cu 6,32% după ce, în cursul zilei, indicele care arată evoluția celor mai lichide 10 acțiuni consemnase scăderi de peste 7%.

Tranzacțiile bursiere au depășit 143 milioane de lei (32 milioane de euro), o valoare record pentru bursa autohonă, pe fondul unor schimburi cu acțiuni în valoare de aproximativ 125 de milioane de lei (peste 28 milioane de euro).

De altfel, în după-amiază zilei de luni, pagina de internet a Bursei de Valori București a fost accesată cu dificultate din cauza traficului ridicat.

Cookies