VREMEA

Burniță și vreme închisă, la București, zăpadă la munte

Cerul va fi noros şi vor cădea precipitaţii slabe, predominant sub formă de ninsoare, pe arii restrânse la munte şi mixte, cu totul izolat, în restul ţării. Va fi ceaţă, mai ales dimineaţa, local în zonele joase din sud şi est şi izolat în rest. În plus se menţin condiţiile de formare a poleiului, iar vântul va sufla mai tare în vest, nord-est şi pe crestele montane.

BUCUREŞTI În Bucureşti cerul va avea înnorări, vor fi condiţii de burniţă, iar vântul va sufa cel mult moderat. În aceste condiţii, la amiază vor fi în jur de 5 grade.

MUNTE Vremea se încălzeşte uşor şi la munte, astfel că termometrele vor indica 2 grade cu plus la Predeal şi Păltiniş, 1 grad peste zero la Sinaia şi Stâna de Vale, minus 2 la Semenic şi minus 5 pe Vârful Toaca.Cerul va fi tot noros şi pe arii restrânse vor cădea precipitaţii slabe, predominant sub formă de ninsoare. Vântul va avea intensificări temporare, iar spre seară, pe va sufla tare.

Stratul de zăpadă măsoară 58 de cm sus pe Ceahlău, 45 la Sinaia, 44 la Semenic, 39 la Păltiniş, 34 la Predeal şi 30 cm la Stâna de vale.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button