Burleanu ar putea afla pe 3 iunie dacă rămâne președinte al FRF

de:
06 mai 2014
1 afișări
Burleanu ar putea afla pe 3 iunie dacă rămâne președinte al FRF

Instanța de judecată a admis încă două cereri de intervenţie în solicitarea FRF de validare a noii sale conduceri, din partea SC Politehnica Timişoara SA, patronată de omul de afaceri Marian Iancu, şi FC Corvinul Hunedoara, club dezafiliat în 15 mai 2006, informează RomaniaLibera.ro.

Astfel Poli Timișoara lui Iancu, respectiv Corvinul, se vor alătura AJF Giurgiu în dosarul în care organizația giurgiuveanu contestă alegerea lui Burleanu ca președinte al FRF, conform Mediafax.

Înregistrarea noii conduceri a FRF în Registrul Federaţiilor de la Tribunalul Bucureşti a fost contestată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Giurgiu, membru afiliat al forului, care a depus o contestaţie în urmă cu o lună şi jumătate, prin care solicita anularea alegerilor pentru preşedinţia Federaţiei Română de Fotbal, câştigate de Răzvan Burleanu la 5 martie.

Motivul contestaţiei îl reprezintă participarea la alegeri a cluburilor şcolare, structuri de drept public care conform Regulamentului de Organizare a Activităţii Fotbalistice (ROAF) în vigoare nu aveau drept de vot.

Cookies