BurgerFest 2022. Cei mai delicioși burgeri din țară vin la București, între 20 și 22 mai

04 mai 2022
961 afișări
BurgerFest 2022. Cei mai delicioși burgeri din țară vin la București, între 20 și 22 mai
BurgerFest 2022. Cei mai delicioși burgeri din țară vin la București, între 20 și 22 mai. Sursa foto: Pixabay

Iubitorii de burgeri sunt așteptați la BurgerFest 2022, între 20 și 22 mai, în București. Este unicul eveniment din România dedicat în exclusivitate burgerilor.

BurgerFest 2022

Iubitorii de burgeri sunt așteptați la cea de-a șasea ediție BurgerFest 2022, la relaxare la iarbă verde și aer curat. La cel mai mare festival de burgăreală din România vor participa 23 de restaurante.

Cele mai bune restaurante, van-uri sau truck-uri de profil din București și cei mai buni burgeri din Mangalia, Pitești, Sibiu, Cluj sau Târgu Mureș vor participa la BurgerFest, între 20 și 22 mai, la Verde Stop Arena (locație aflată pe Strada Barbu Văcărescu, nr. 162-164). Gurmanzii experți în burgeri și plini de curiozitate vor avea de savurat peste 60 de sortimente de burgeri.

Organizatorii au transmis lista finală de restaurante de la BURGERFEST 2022:

Cei mai delicioși burgeri din țară vin la București, între 20 și 22 mai

Cei mai delicioși burgeri din țară se adună în Capitală, la BurgerFest 2022.
Cei mai delicioși burgeri din țară se adună în Capitală, la BurgerFest 2022.

După un burger delicios, publicul se poate bucura de o cafea sau de un desert. Astfel, vor participa și:

Dacă doriți ca zilele să vă fie efervescente și fructate, trebuie să știți că la BurgerFest vin și furnizorii oficiali de prosecco și frizzante, Frizzante Ride.

Bilete se pot cumpăra din Rețeaua Iabilet și online AICI.

Relaxare la iarbă verde, muzică bună și activități extra

Cum vor arăta zilele de festival: multe ore de relaxare la iarbă verde, de muzică bună, dar și activități extra, dedicate atât celor mari, cât și celor mici. De asemenea, ca în fiecare an, cățeii sunt și ei așteptați în spațiul festivalului.

Iată care este programul muzical:

  • 20 mai:
    DJ ANTENNA
    DJ BUVNITZ
  • 21 mai:
    NOTSOCOMMONDJ
    TEO
    BULLY
    K-LU
  • 22 mai:
    ABASC
    SAUCE
    NOTSOCOMMONDJ
    R.O.A.
Concertul celor de la R.O.A. este deja o tradiție pentru BURGERFEST.
Concertul celor de la R.O.A. este deja o tradiție pentru BURGERFEST.

Cel mai bun burger va fi desemnat în cadrul unei competiții unde sunt invitate toate restaurantele din festival și care vor fi jurizate de personalități relevante din domeniul culinar.

Competiția are loc din nou și la nivelul amatorilor, bucătari ocazionali, oameni care sunt convinși că gătesc bine și care cred că pot oferi un preparat gustos și inspirat. Pentru această categorie, juriul va fi format din reprezentanții restaurantelor prezente în competiția dedicată profesioniștilor, transmit organizatorii.

Accesul în cadrul festivalului se va face pe bază de bilet. Biletele de o zi costă 25 lei, iar abonamentele pentru cele 3 zile de festival costă 50 de lei. Există și o promoție Early Bird, astfel încât până în data de 9 mai 2022, abonamentele pentru cele 3 zile de festival vor avea prețul promoțional de 40 de lei.

Biletele care au fost cumpărate pentru 2020 sau 2021, ediții care nu s-au ținut din cauza pandemiei, își vor păstra valabilitatea pentru ediția din acest an.

„Ne dorim tare mult să vă revedem, să ne desfătăm papilele cu delicioșii burgeri, să ne tolănim pe iarbă și împreună să ne răcorim cu o bere sau cu un fresh de fructe. Ne este dor de voi și de atmosfera de la festival”, transmit organizatorii BurgerFest.

Cookies