Burger King pleacă din România!

de:
19 iun. 2012
0 Afișari
Burger King pleacă din România!

Compania Atlantic Restaurant System, operatorul francizei Burger King în România, va închide săptămâna aceasta ultimele două restaurante pe care le mai avea pe piaţa locală, decizie care marchează ieşirea de pe piaţă a lanţului de fast food.

În ultima săptămână au fost închise alte trei locaţii – Băneasa Shopping City, Plaza România şi Bucureşti Mall, scrie Ziarul Financiar.

Lanţul de fast-food Burger King, adus pe piaţa locală în urmă cu circa patru ani de oamenii de afaceri Eli Davidai şi Marius Nasta, a intrat pe 8 iunie în insolvenţă la cererea centrului comercial Liberty Center.

„Atlantic Restaurant System, operatorul Burger King în România, a intrat în procedură de insolvenţă. Conform prevederilor legale, un administrator a fost numit din oficiu pentru a prelua compania”, spun reprezentanţii Burger King fără a da alte detalii.

Surse din piaţa de restaurante, cafenele şi baruri mai spun că cei doi români care deţin franciza Burger King în România încearcă să găsească un cumpărător pentru aceasta. Compania nu a comentat pe marginea acestei informaţii

Cookies