Bunicul-agresor din STB: bărbat arestat în București după ce a atins un băiețel în zonele intime. S-a întâmplat în autobuz

16 mart. 2023
327 Afișari
Bunicul-agresor din STB: bărbat arestat în București după ce a atins un băiețel în zonele intime. S-a întâmplat în autobuz
Bunicul-agresor din STB: bărbat arestat în București după ce a atins un băiețel în zonele intime. S-a întâmplat în autobuz. Sursa foto: Pexels

Un bărbat din București în vârstă de 62 de ani este suspectat că ar fi atins un băiat în zonele intime în timp ce călătorea cu un autobuz STB. Acesta a fost arestat pentru 24 de ore, iar magistrații au dispus să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Un băiat de 13 ani atins de un bărbat de 62 de ani în zonele intime

Bărbatul l-ar fi atins pe băiatul de 13 ani în zonele intime în timp ce se afla într-un autobuz, în Sectorul 2 al Capitalei, a transmis News.ro.

Polițiștii Serviciului Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale au pus în aplicare un mandat de percheziție la domiciliul bărbatului de 62 de ani din București, fiind cercetat pentru agresiune sexuală, potrivit Poliției Capitalei.

Incidentul s-a întâmplat pe data de 10 martie, iar mama băiatului a sesizat organele legii pe data de 11 martie:

În fapt, la data de 11 martie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale au fost sesizaţi de către o femeie, cu privire la faptul că, la data de 10 martie, în timp ce fiul său, în vârstă de 13 ani, se afla într-un autobuz, în Sectorul 2, ar fi fost atins în zonele intime de către un bărbat necunoscut. În urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate s-a stabilit că bănuit de comiterea faptei este un bărbat, în vârstă de 62 de ani, a declarat, joi, Poliţia Capitalei.

Bărbatul bănuit de săvârșirea acestei fapte a fost găsit și dus la audieri. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar magistrații au dispus să se ia măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Cercetările sunt în continuare făcute de către Serviciul Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies