Bunica unui copil mort la Marie Curie: Nepoţica mea nu a consumat niciodată brânză de la Brădet

de:
03 mart. 2016
0 Afișari
Bunica unui copil mort la Marie Curie: Nepoţica mea nu a consumat niciodată brânză de la Brădet

„Nepoţica mea nu a consumat niciodată brânză de la Brădet. Nici în familie, adulţii, nu au mâncat produse de la această firmă. (…) Trebuiau să vină să ia probe, că aveam produsul în frigider, dar de la altă firmă. Eu cred că ar trebuit să se gândească să analizeze mai atent produsele pe care le-au consumat toţi cei care s-au îmbolnăvit. Ar putea fi apa sau bananele. Părerea mea e că trebuiau să vină inspectori din alte judeţe să ia probe pentru analize. S-au spus numai minciuni legate de Brădet. Nu e corect ce se întâmplă. De când s-a făcut brânza şi până la comercializarea ei, a trecut prin multe mâini. Copiii nu ni-i mai pot da înapoi, dar să se afle ce s-a întâmplat şi să ni se spună adevărul. Să nu mai fie lăsaţi şi alţi bebeluşi să moară” a declarat, conform Mediafax, Elena Ghiţă, bunica fetiţei de 11 luni din localitatea argeşeană Poiana Lacului, care a murit pe 15 februarie la spitalul Marie Curie din Capitală.

ANSVSA, după verificarea fermelor din Argeș și Dolj: „Laptele nu e contaminat”

ANSVSA nu a depistat bacteria E.Coli în probele de lapte recoltate de la cele două ferme de lapte din Argeş şi Dolj, care aprovizionau fabrica din Brădet.

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a declarat, de asemenea miercuri, că nu există dovada legăturii dintre lotul de brânză depistat ca fiind infestat cu bacteria E.coli şi moartea bebeluşilor din judeţul Argeş. Ministrul a precizat că a fost făcut public numele producătorului Lactate Brădet pentru a preveni alte îmbolnăviri în rândul consumatorilor. Min. Agriculturii: Nu există dovada legăturii între bebeluşii morţi şi brânza infestată cu E.Coli

CITEŞTE ŞI Produsele „Lactate Brădet”, infestate cu E.Coli, RETRASE şi din supermarket-urile AUCHAN

Auchan a retras de la comercializare produsele provenite de la furnizorul Lactate Brădet, după ce a apărut informația că inspectorii veterinari au identificat prezența bacteriei E-coli în probe prelevate dintr-un lot de 25 de kilograme de brânză proaspătă de vaci produsă de această unitate, afirmă compania.

Ce spune patronul de la LACTATE BRĂDET după ce s-a găsit E.coli în brânza produsă de fabrică

Proprietarul fabricii Lactate Brădet din comuna argeșeană Brăduleț, Marius Badea, a declarat, marți, că au fost luate toate măsurile pentru a se evita o contaminare a produselor cu bacteria E-coli, care a fost identificată într-un lot de brânză proaspătă. Potrivit presei locale, Badea a anunţat că s-a închis secția unde se face brânza proaspătă, însă nu crede că fabrica se mai poate reabilita după acest scandal.

 

Cookies