BAZAR

Bunica și părinții copilului ucis de maidanezi au venit la Acces Direct și la Măruță

În timp ce părinții lui Ionuț au fost în direct la emisiunea Acces Direct, bunica copilului era la Happy Hour. Cei trei au făcut un apel către autorităţi, deoarece moartea lui Ionuţ nu poate fi trecută cu vederea, acestă situaţie putându-se repetând oricând, mai ales că nu este, din păcate, prima de acest gen, informează Libertatea.

„Singurul motiv pentru care bunica lui Ionuţ a venit în emisiune este ca să ne ajute să înţelegem ce s-a întâmplat acolo, pentru că aşa ceva să nu se repete niciodată” a precizat Cătălin Măruţă la începutul emisiunii. 

Cătălin Măruţa s-a cutremurat la povestea bunicii lui Ionuţ, copilul ucis de maidanezi. Moderatorul TV a izbucnit în lacrimi în direct, profund marcat de tragedia familiei micuţului.

„Sunt foarte derutată şi nu am mai putut să dorm. Am plâns până acum. În ziua aia, aveam de ales să merg în Cişmigiu sau în Tei. Am zis să merg în Tei pentru că nu mai mersesem de mult, de dinainte de Revoluţie. Am crezut că le fac o bucurie copiilor” a povestit bunica lui Ionuţ.

„Bunica, pe Ionuţ l-au mâncat câinii! Erau cinci, şase câini pe el şi trăgeau de el. Fratele meu a murit” au fost cuvintele pe care băieţelul i le-a spus bunicii.

Cătălin Măruţă a ascultat-o pe bunica copiilor cu lacrimi în ochi.

„N-aş vrea să fie nimeni în pielea mea acum, nu ştie nimeni ce e în sufletul meu. Mă rog măcar ca băiatul rămas să fie sănătos. Viaţa mea nu mai are sens. A fost o cruce prea grea pentru mine”, a mai spus bunica plângând.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button