„Bună ziua de pe bulevardul mai lung și mai lat decât Champs-Elysées, un bulevard frumos din București.” Dl. Negoiță în Direct și stâlpii de iluminat de pe Unirii

08 sept. 2023
818 Afișari
"Bună ziua de pe bulevardul mai lung și mai lat decât Champs-Elysées, un bulevard frumos din București." Dl. Negoiță în Direct și stâlpii de iluminat de pe Unirii. Sursa foto: Facebook/ Robert Negoiță

Robert Negoiță a ieșit din nou pe teren și, de data aceasta, a ajuns pe Bulevardul Unirii (sau Champs-Elysées, cum ar spune el), unde a vorbit despre stâlpii de iluminat din acea zonă.

„Betonul era distrus de ploi și de vânt”

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a mers în această dimineață pe Bulevardul Unirii, într-o zonă pietonală administrată de PS3, și-a pus două microfoane și a pornit clasica transmisiune live pe Facebook, în care a vorbit despre stâlpii de iluminat:

Bună ziua, suntem pe Bulevardul Unirii, făcut de Ceaușescu, mai lung și mai lat decât Champs-Elysées, un bulevard frumos, care-i verde și nu arată deloc rău, mai ales partea pietonală, aici unde administrează Primăria Sectorului 3.”

Edilul a spus că stâlpii nu arată rău, doar că betonul de la baza acestora era distrus de ploi și de vânt și, de aceea, a avut nevoie de reparații:

Stâlpii de iluminat n-arată rău, dar, betonul era distrus de ploi, de vânt, de sare. Partea asta de beton era distrusă complet. O să punem și poze să arătăm cum era.”

Cum arăta stâlpul înainte
Cum arăta stâlpul înainte. Sursa foto: Facebook/ Robert Negoiță

Mai mult decât atât, Negoiță nu s-a putut abține și a transmis un mesaj pentru Primăria Capitalei. Edilul a spus că, în cazul în care PMB își dorește să repare betoanele stâlpilor din zona care nu este administrată de PS3, îi ajută cu mare plăcere. Că doar prefabricatele sunt produse de PS3:

În partea cealaltă de bulevard, unde nu e Sectorul 3 și n-o să intrăm noi acum acolo să-i schimbăm, dar colegii, dacă vor, putem să le furnizăm aceste prefabricate produse de noi.”

„Mai avem de bibilit puțin”

Primarul Sectorului 3 a mai transmis că baza din beton a stâlpilor nu este încă finalizată, mai trebuie scoasă rugina și aplicată o vopsea.

Însă, per total, primarul s-a declarat mulțumit de lucrare și a spus că speră că și oamenii o vor aprecia:

Chiar îmi place cum arată, mai avem de bibilit puțin, să-i scoatem rugina și să-i dăm o vopsea frumoasă. Le facem să arate mai bine decât arătau înainte.
Sper că vă place, vă doresc o zi frumoasă!”

Te-ar putea interesa și:

Cookies