Bun pe masa de Crăciun. De unde putem comanda sarmale gata făcute în București

16 dec. 2021
416 Afișari
Bun pe masa de Crăciun. De unde putem comanda sarmale gata făcute în București
Masa de Crăciun. De unde putem comanda sarmale gata făcute în București

Masa de Crăciun în familie este (teoretic ;-) ) un moment minunat. Cei dragi strânși în jurul mesei, preparatele tradiționale așezate frumos, lumea veselă și gata să mănânce , să se îngrașe și, pe urmă, să facă planuri de slăbit imediat, dar imediat după Anul Nou. Un tablou perfect de sărbători. Dar ce te faci când nu ai timp de gătit sau pur și simplu nu vrei să stai să împăturești la sarmale? N-ai răbdare, n-ai chef, n-ai timp, ai poftă. Ce faci? Dacă nu-ți trimite sarmale mama / bunica / vecina, faci ceva simplu: comanzi. De unde? Din București. De unde din București? Să vedem câteva idei.

Dacă anul acesta nu vreți să stați ore întregi în bucatărie ca să  pregătiți masa de sărbători și preferați varianta  de a comanda preparate delicoase gata făcute, sunt multe restaurante din București care pot rezolva problema cu tradiționala ghiftuire de Crăciun.. Știm, sarmalele făcute de bunica, alea învelite nu numai cu varză, ci și cu iubire, acelea sunt unice. Știm, uneori ne ies și nouă ca ale bunicii / mamei. Daaar, insistăm, poate s-au epuizat resursele de timp / răbdare / chef pentru muncile necesare  mesei de Crăciun. (Sarmaua ca sarmaua, dar salata de boeuf e la munci grele!)

Ce faci când n-ai timp să pregatești masa de Crăciun

La o căutare repadidă pe internet, am găsit câteva restaurante din București care livrează sarmalele, salată boeuf sau ouale umplute, gata făcute.

Iată lista localurilor de unde puteți comanda preparate tradiționale de Crăciun (și în general):

 • La Mama

Restaurantul La Mama oferă varianta de a cumpăra gata făcute mare parte din mâncărurile tradiționale pentru masa de Crăciun. Perfect! Găsim tot ce ne dorim într-un singur loc. Găsiți aici de la sarmale, până la piftie și pâine cu maia.

Masa de Crăciun. De unde putem comanda sarmale gata făcute în București. La Mama

Prețuri:

 • Oala de sarmale: 90 lei/ 20 de bucăți.
 • Tava de salată boeuf: 70 lei/ 1 kg
 • Pâine cu maia: 5 lei/ 120 g
 • Masa de Crăciun pentru 4-6 persoane: 574 lei

 

 • Cratița Delicioasă

Un alt local care oferă posibilitatea de a comanda sarmalele de Crăciun este Cratița Delicioasă. Recenziile lăsate de cei ce au încercat preparatele acestora sunt pozitive.

Masa de Crăciun. De unde putem comanda sarmale gata făcute în București. Cratița Delicioasă

Prețuri:

 • Sarmale: 95 lei/ 40 de bucăți
 • Piftie de porc: 50 lei/ 1 kg
 • Masă de Crăciun: 251 lei

 

 • The Old Sibiu Delivery

Cei de la The Old Sibiu Delivery au făcut pentru doritori două variante de meniuri complete pentru masa de Crăciun. Așa că dacă preparatele puse la dispoziție de aceștia vă fac cu ochiul, puteți comanda de aici și ați scăpat de tot stresul gătitului.

Masa de Crăciun. De unde putem comanda sarmale gata făcute în București. The Old Sibiu Delivery

Prețuri:

 • Varianta 1 masa de Crăciun (pentru 4 persoane): 649 lei
 • Varianta 2 masa de Crăciun (pentru 4 persoane): 679 lei

 

 • Hanu Berarilor

Chiar dacă sarmalele sunt vedeta mesei de Crăciun, nu le mâncam doar în aceasta perioadă. Dacă vi-se face poftă de o porție de sarmale dar nu vreți să așteptați câteva ore până sunt gata, le puteți comanda de la Hanul Berarilor.

Prețuri:

 • Porția de sarmale: 35.50 lei/ 400 g

Deci, variante avem, iar aceasta este doar o primă și scurtă listă cu restaurante din București de unde poți comanda mâncare pentru masa de Crăciun.  Așa mai scăpăm de stresul cu „s-a tăiat maioneza” sau de panica din momentul în care realizăm că nu avem timp destul și pentru mâncare, și pentru curățenie, și pentru împachetat cadouri, și pentru te mai miri ce, că mereu e loc să te mai miri de ceva.

 

Cookies