Bullets over Lipscani @ Tea&Coffee Festival

de:
12 sept. 2011
0 Afișari
Bullets over Lipscani @ Tea&Coffee Festival

„Bullets over Lipscani” este un spectacol inedit, care este parte din programul Tea&Coffee Festival 2011. Este o piesa de teatru inspirata de Woody Allen, in regia lui Eugen Gyemant, cu trei actori tineri: Dan Radulescu, Smaranda Caragea si Catalin Babliuc.

Spectacolul tanarului regizor Eugen Gyemant este savuros, transformand nuvela lui Woody Allen intr-o comedie alerta, plina de ritm, in cheia clasicelor “film noir” americane ale anilor ’40, si cu un umor irezistibil.

Trei povesti, un personaj comun – detectivul – si o serie de mistere si incurcaturi presarate cu elemente din cultura americana, cu puternice accente autohtone.

“O roscata navaleste in biroul unui detectiv particular si ii cere sa-l gaseasca pe Dumnezeu (a carui existenta trebuie demonstrata daca vrea sa obtina o nota mare la lucrarea sa de masterat). Apoi acelasi detectiv joaca Mortal Kombat cu insasi Moartea, pentru 100 de dolari. Iar la final afli ca Libraria Carturesti e o “fatada” care adaposteste un bordel cu prostituate intelectuale.” (Alina Neagu, Matei Budes, HotNews.ro).

Este un spectacol pe care trebuie sa il vedeti, intr-unul din locurile celei mai active scene ale teatrului idependent, Godot Café Teatru.

A treia ediţie a Festivalului Ceaiului şi Cafelei – Tea&Coffee Festival – are loc, în Capitală, între 12 şi 18 septembrie a.c. şi cuprinde o serie de manifestări şi spectacole în ceainării şi cafenele bucureştene precum şi o expoziţie de ceai, cafea şi accesorii, care se va desfăşura, între 16 şi 18 septembrie, la Sala Dalles.

Tea&Coffee Festival are drept scop promovarea consumului de ceai şi cafea, prin aducerea în actualitate a tradiţiilor şi ritualurilor servirii lor. Evenimentul va avea în prim plan şi noile tendinţe practicate, în ţările cu tradiţie, în ceea ce priveşte prepararea şi prezentarea unor băuturi din ceai şi cafea.

Printre manifestările care vor avea loc în cadrul festivalului, se numără: concerte, workshop-uri şi ceremonii de servire a ceaiului şi cafelei, practicate în: Japonia, Anglia, India, Brazilia, Turcia şi Argentina.

Cookies