Bulevardul Nord-Sud, întârziat de canalizări secrete

de:
18 nov. 2010
11 Afișari
Bulevardul Nord-Sud, întârziat de canalizări secrete

Angajaţii Primăriei recunosc că se confruntă cu probleme la care nu se aşteptau, în cnstruirea bulevardului Uranus, între care şi descoperirea unor canalizări de care nu ştia nimeni până acum.

„Lucrările pe strada Berzei sunt întârziate din cauza exproprierilor. Unele deja sunt plătite şi vom trece la demolarea imobilelor. Ne-am propus ca până la iarnă să încheiem până la Polizu. În ceea ce priveşte tronsonul Plevnei-Cobălcescu-Virgiliu, s-au descoperit probleme majore la canalizarea veche de peste 100 de ani. În timpul săpăturilor s-a dat peste o canalizare de care nu ştia nici măcar Apa Nova. Aici, străzile vor rămâne şantiere peste iarnă”, a explicat pentru Gândul directorul Direcţiei Transporturi din cadrul Primăriei Capitalei, Ion Dedu.

Străzile-şantier fac parte din proiectul unei noi autostrăzi, botezate diametrala Nord-Sud. Aceasta va porni din imediata vecinătate a Pieţei Victoria şi va ajunge până la Gara Progresul trecând prin Buzeşti, Berzei, Vasile Pârvan, Uranus şi B-dul Tudor Vladimirescu. Traseul diametralei Nord-Sud va fi o alternativă a celui de pe bulevardele Magheru, Dimitrie Cantemir sau Calea Văcăreşti.

Cookies