Bugetul Sectorului 4 pe 2021 a fost pus în dezbatere publică. Ce prevede acesta și ce spune Daniel Băluță

08 apr. 2021
177 Afișari
Bugetul Sectorului 4 pe 2021 a fost pus în dezbatere publică. Ce prevede acesta și ce spune Daniel Băluță

Bugetul Sectorului 4 pe 2021 a fost pus în dezbatere publică, anunțul fiind făcut de primarul Daniel Băluță pe Facebook. Acesta a precizat că bugetul este orientat către investiţii.

Bugetul Sectorului 4 pe 2021 a fost pus în dezbatere publică. Aceste este echilibrat, realist şi orientat către investiţii care vor aduce dezvoltare şi prosperitate pentru cetăţeni, a declarat primarul Daniel Băluţă.

Proiectul pus în dezbatere publică prevede la bugetul Sectorului 4 venituri şi cheltuieli de câte 1.064.795.000 de lei. Veniturile bugetului creditelor externe se ridică la circa 264 de milioane de lei, iar cele ale bugetului creditelor interne la aproximativ 265 de milioane de lei.

În ceea ce priveşte cheltuielile, pentru DGASPC Sector 4 sunt prevăzuţi 169,4 milioane de lei, Centrul European Cultural şi de Tineret Pentru UNESCO Nicolae Bălcescu – 9,3 milioane de lei, Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale Sector 4 – 20,3 milioane de lei, Direcţia Generală de Evidenţă a Persoanelor Sector 4 – 9 milioane de lei, Direcţia Generală de Administrare a Unităţilor de Învăţământ şi de Sport – aproximativ 105 milioane de lei, Direcţia Mobilitate Urbană Sector 4 – 15,9 milioane de lei.

Bugetul Sectorului 4 pe 2021. Ce spune Daniel Băluță

 

 

”Proiectul bugetului pentru anul 2021 este deja gata, afișat pe site-ul primăriei și intrat în procedura de consultare publică.

Avem, ca și în anii anteriori, un buget echilibrat și realist, orientat către investiții care vor aduce dezvoltare și prosperitate pentru noi toți cei care muncim, iubim și trăim în sectorul 4.

Vom investi așadar în sănătate, în educație, în domeniul siguranței publice și nu în ultimul rând, în crearea de locuri de muncă bine plătite.

Fructificăm la maximum șansele oferite de banii europeni și finalizăm stația de metrou de pe șos. Berceni, spitalul de pe șos. Olteniței, Unitatea de Primiri-Urgențe de la Bagdasar-Arseni, stația de pompieri de pe strada Perșani și cel mai mare liceu din București de la fostul colegiu Miron Nicolescu.

De asemenea, modernizăm școlile și grădinițele pentru a le autoriza ISU, achităm bursele școlare, terminăm sala de sport de liceul Traian Vuia, finalizăm grădinița de la școala nr. 190 și începem lucrările la parcurile România Parc și Tudor Arghezi.

În plus, mergem mai departe și cu proiectele de infrastructură mare, pentru a atrage și mai mulți investitori.

Pe scurt, continuăm procesul de transformare a sectorului 4 în capitala Bucureștiului”, a precizat Daniel Băluță.

Bugetul Sectorului 4 pe 2021 poate fi consultat AICI

 

 

Cookies