Utile

Bucurii pentru copii. DGASMB încurajează bucureștenii să doneze jucării

Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București anunță o campanie de donare de jucării pentru copiii din familiile fără posibilități financiare. Lista punctelor de colectare, mai jos.

Bucurii pentru copii

„Bucurii pentru copii care nu au jucării. Unul din motivele pentru care alegem să donăm lucruri necesare și atât de importante pentru copilașii care provin din familii cu venituri modeste.

Așadar, pe de o parte, dacă vei face selecția jucăriilor împreună cu copiii tăi, îi vei învăța de mici responsabilitatea și le vei insufla dorința de a face bine, iar pe de cealaltă parte, vei face cea mai mare bucurie micuților care cu greu au parte de jucăriile preferate, donându-le.”, transmite DGASMB pe pagina de Facebook.

DGASMB încurajează bucureștenii să doneze jucării

Toate jucăriile primite până acum au ajuns pe mâini bune, spre încântarea ștrengarilor. Sunt micuți care vin în vizită, la „Bebe de București are Hăinuțe„, zilnic, asftel că vă așteptăm la unul din punctele noastre de primire cu jucării și articole pentru copiii cu vârstele cuprinse între 0-12 ani.

PUNCTE COLECTARE
– Complex de servicii sociale Ominis, Strada Turnu Măgurele , nr.17A, sector 4;
– Sediul central al D.G.A.S.M.B., Str. Constantin Mille, nr.10, sector 1;
– Spălătoria Socială, Str. Armeniș, nr. 2, sector 3;
– Spălătoria Socială, Str.Drumul Taberei, nr.24, sector 6.
*Program: luni-vineri, între orele 9.00 – 16.00
– Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 75, sector 5 (rond Kogălniceanu).
*Program: luni – vineri, între orele 11.00 – 18.00


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button