Bucureştiul va o avea o secţie de Poliţie în Centrul Istoric și polițiști în RATB și metrou

de:
01 feb. 2013
0 Afișari
Bucureştiul va o avea o secţie de Poliţie în Centrul Istoric și polițiști în RATB și metrou

Potrivit lui Ciocoiu, numărul poliţiştilor care lucrează în Biroul de Poliţie pentru Centrul Istoric a fost deja suplimentat, scrie rtv.net.

„Am suplimentat numărul lucrătorilor cu 30 de oameni şi dorim ca, până la sfârşitul anului, să ajungem la 80”, a mai spus şeful Poliţiei Capitalei.

Cornel Ciocoiu a explicat că se doreşte ca viitoarea secţie de Poliţie să funcţioneze într-o „zonă specială de siguranţă publică, în condiţiile în care Centrul Istoric se află la limita între sectoare”, iar secţiile de Poliţie, pentru a interveni în cazul unor evenimente, trebuie acum „să lase descoperite alte zone”, a explicat el.

Poliţia Capitalei va înfiinţa și o secţie specializată în prinderea în flagrant a hoţilor din mijloacele de transport în comun.

Decizia a venit pe fondul creşterii alarmante a numărului furtrurilor din buzunare, susţine şeful Poliţiei Capitalei, comisarul şef Cornel Ciocoiu.

La nivelul Poliţiei Capitalei va fi înfiinţată o secţie care va avea acţiona atât în vehiculele Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), cât şi la metrou, şi care are ca obiectiv să limiteze furturile din buzunare.

De asemenea, se doreşte creşterea numărului de mijloace de transport în comun dotate cu camere de supraveghere.

Cookies