Bucureștiul se înverzește. Încă 6.000 de copaci plantați primăvara aceasta în Sectorul 3

01 apr. 2021
274 Afișari
Bucureștiul se înverzește. Încă 6.000 de copaci plantați primăvara aceasta în Sectorul 3

6.000 de copaci plantați primăvara aceasta în Sectorul 3.Acesta este planul de care vrea să se țină Robert Negoiță, edilul de la S3.

Robert Negoiță spună că primăvara aceasta 6.000 de copaci vor fi plantați în Sectorul 3. Astfel, amintește primarul, se va menține ritmul de plantare pe sezon ca și în anii trecuți.

Primarul a precizat că primii copaci au fost plantați pe bulevardul Decebal, dar în plan sunt și alte zone.

” Tot mai mult verde pe Bulevardul Decebal. Am făcut plantări masive și anul trecut, dar le continuăm și în acest an cu noi specii de arbori.

Și nu este singura zonă unde se plantează în această perioadă, mai ales că ne-am propus să menținem ritmul de 5.000-6.000 de copaci plantați în S3 pe sezon. Preiau apoi ștafeta colegii de la întreținere, cu atât mai mult cu cât primii ani, după plantare, sunt esențiali pentru ca arborii să se prindă și să se dezvolte puternici. O zi cu spor tuturor!”, a scris, pe Facebook, Robert Negoiță.

Ieri, Primarul Daniel Băluță a anunțat că 2.000 de pomi vor fi plantați în Sectorul 4 în perioada următoare, acțiunea vizând înverzirea zonelor din sector.

Cookies