„București, pământ rusesc”. Mesaj VIDEO delirant al unui oficial rus

18 oct. 2022
636 Afișari
„București, pământ rusesc”. Mesaj VIDEO delirant al unui oficial rus

Kirill Stremousov, cel mai cunoscut oficial instalat de ruși în regiunea Herson, afirmă într-un mesaj video delirant că Bucureștiul și de altfel întreaga lume este pământ rusesc, relatează Hotnews.

„Văd munți și văi. Văd râuri și câmpuri. Acestea sunt întinderile Rusiei, aceasta este patria mea mamă. Văd Praga și Varșovia, Budapesta și Bucureștiul. Aceasta este nația rusească. Câte locuri îndrăgite sunt aici!”, exclamă Stremousov.

„Văd pagode în Sri Lanka, văd Coreea și China. Oriunde conduc un tanc este tot pământul meu iubit! Văd râul Amazon, văd și crocodili! Este pământ rusesc, este patria mea mamă! În apropiere sunt piramidele, curg apele bogate ale Nilului, spălând un mal rusesc. Rușii mei, sunt mândru de voi!”, continuă oficialul instalat de ruși în teritoriile ocupate din regiunea Herson aflată în sudul Ucrainei.

„Văd Washingtonul într-o vale, văd Dallasul și Texasul! Cât de plăcut este să bei cvas (n.r. o băutură fermentată făcută din secară sau pâine de secară) gustos aici în Rusia! Soarele răsare asupra [orașului] Sydney, un ornitorinc înoată într-un iaz! Imnul începe să răsune într-un difuzor! Îmi voi începe ziua cu imnul rusesc!”, mai exclamă euforic acesta.

„Uitați niște indieni care fumează o pipă și mi-o oferă”, afirmă Stremousov în timp ce în spatele său poate fi văzut un steag cu o svastică pe ea, simbolul având altă conotație în India decât cea cunoscută în Europa și Occident.

„Întreaga lume îi iubește pe ruși în patria mea mamă”, își încheie oficialul rus mesajul.

Cine este Kirill Stremousov

Deși este doar șeful adjunct al administrației instalate de forțele de invazie ale Rusiei în Herson, Stremousov este mult mai cunoscut inclusiv publicului rus decât superiorul său direct, Vladimir Saldo, datorită numeroaselor mesaje video publicate pe canalul său de Telegram, declarațiilor acordate presei de stat din Rusia și intervențiilor avute la televiziunile rusești.

În plus, Saldo a fost transferat la un spital din Moscova sub suspiciunea de otrăvire la începutul lunii august, Stremousov rămânând șeful de facto al ocupanților ruși din Herson tocmai în perioada în care forțele armate ucrainene au început să lanseze în regiune numeroasele lor atacuri cu sistemele HIMARS primite din Statele Unite.

Stremousov este cel care pe 27 iulie anunța presa din Rusia că podul strategic Antonovskiy de peste Nipru a fost închis din cauza atacurilor ucrainene, deplângând apoi pe 22 august că el a fost lovit din nou de ucraineni, tocmai în timp ce era reparat.

Îți mai recomandăm și:

FOTO | Incendiul din Pasajul Unirii, în cele mai puternice imagini. Mașina care a luat foc s-a făcut scrum

NOU | Se reabilitează fântâna de la Universitate (Dunărea), celebrul loc de întâlnire pentru sute de bucureșteni

OFICIAL | Începe furnizarea căldurii în București. Anunț Termoenergetica: caloriferele se vor încălzi pe timpul nopții

Șos. Antiaeriană din București, efecte post-tragedie: treceri de pietoni reflectorizante, vopsite azi-noapte | Furia a continuat, în stradă, pentru a cincea seară consecutiv

Cookies