Bucureștiul, la un pas de carantină? Voiculescu, discuție cu primarul. Nicușor Dan a râs când a fost întrebat în ședință

08 dec. 2020
689 Afișari
Bucureștiul, la un pas de carantină? Voiculescu, discuție cu primarul. Nicușor Dan a râs când a fost întrebat în ședință

Vlad Vociulescu spune că urmează să discute cu Nicușor Dan cu privire la o eventuală carantinare a Capitalei. Viitorul posibil viceprimar al Capitalei spune că au fost aproape 10.000 de cazuri COVID-19 în București, doar astăzi am avut aproape 2.000. Cu toate acestea, când Bădulescu l-a întrebat pe Nicușor Dan ce spune despre aceste informații, primarul a râs copios. Rămâne de văzut ce se întâmplă în viitorul apropiat.

Vlad Voiculescu aruncă bomba și spune că vrea să discute cu Nicuşor Dan, Primarul Capitalei, despre o eventuală intrare în carantină a Bucureştiului. Informația a apărut la Europa FM, acolo unde Vlad Voiculescu a dat astăzi un interviu.

”Avem aproape 10.000 de cazuri în ultimele şapte zile. Secţiile ATI sunt pline. Dacă lucrurile continuă aşa, cu siguranţă va trebui luată în considerare solicitarea de carantină. Voi avea o discuţie cu Primarul General mai târziu, astăzi”, a spus el la Europa FM.

Nicușor Dan a râs în ședința CGMB la această veste

Aurelian Bădulescu, fost viceprimar a Capitalei și mână dreaptă a Gabrielei Firea, spune că a văzut informația în presă despre o posibilă carantinare a Bucureștiului și i-a adresat o întrebare lui Nicușor Dan pe acest subiect. Primarul Capitalei a râs, dând semne că acest lucru nu a fost discutat încă și nu se pune problema unei carantinări. Rămâne de văzut dacă acest lucru va fi luat în calcul în viitorul apropiat, mai ales că o eventuală carantinare a orașului nu stă în mâna primarului ci a DSP București care tre să vină cu această propunere.

Situația COVID-19 la zi, aproape 2.000 de cazuri în Capitală

În București au fost înregistrate 1946 de noi cazuri de coronavirus în ultimele 24 de ore.

În ultimele 24 de ore, România a depăşit pragul de 200 de decese, un număr de 213 persoane pierzându-şi viaţa în urma infectării cu SARS-CoV-2. Alte 1.276 de persoane sunt internate în ATI.

Până marţi, în România au fost confirmate 524.675 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 416.797 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 7.439 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2.

Cookies