„Bucureștiul Got Talent” și-n parcare, și la asfaltare. Un șofer și-a lăsat mașina pe o jumătate de trotuar și-o jumătate de bandă, asfaltatorii au făcut șoseaua în jurul ei

24 iul. 2023
2535 Afișari
"Bucureștiul Got Talent" și-n parcare, și la asfaltare. Un șofer și-a lăsat mașina pe o jumătate de trotuar și-o jumătate de bandă, asfaltatorii au făcut șoseaua în jurul ei. Sursa foto: Facebook/ Bukureștiul

O mașină parcată neregulamentar a modificat design-ul unei străzi din București. Pentru că proprietarul era, probabil, de negăsit, câțiva muncitori s-au apucat să asfalteze din jur împrejurul mașinii, lăsând o bună bucată de drum neacoperită.

„Trebuia luat pe sus”

Un șofer venit în București a reușit să parcheze neregulamentar pe o bucată de trotuar și pe o bucată de bandă și, astfel, a încurcat asfaltarea unei străzi. Muncitorii, vâzând că proprietarul nu are de gând să își mute mașina, au început să asfalteze pe lângă ea.

Tocmai de aceea, în locul în care era parcată mașina a rămas un gol și i-a oferit străzii un aspect bizar.

Un trectător a fotografiat parcarea neregulamentară a șoferului și strada asfaltată de jur împrejurul ei. Ulterior, imaginea a fost publicată pe pagina de Facebook „Bukureștiul”, unde a fost văzută și ironizată de mai mulți internauți.

Unii dintre ei s-au amuzat pe seama postării, alții au dat vina pe cei care au asfaltat și pe polițiști că nu au ridicat autovehiculul.

Câteva dintre comentarii

  • „Acolo se face canalizare și nu se pune asfalt!” – I. F.
  • „(…) Cei care au asfaltat… n-au avut prea multă minte.” – M. S.
  • „Have fun!” – A. I.
  • „Luată pe sus trebuia, și amendă, când mai vine la București să aibă grijă unde parchează, ce înseamnă caricatura și bătaia asta de joc, incredibil!” – C. C. I.

În Sectorul 2, mai multe treceri de pietoni au rămas neterminate din cauza mașinilor abandonate

Mai multe treceri de pietoni din Sectorul 2 al Capitalei au rămas nefinalizate din cauza mașinilor parcate neregulamentar.

Prima trecerea de pietoni nefinalizată se află pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei, în zona unei intersecții. Un trecător a fost surprins de ceea ce a văzut și a fotografiat locul. Ulterior, a publicat imaginea pe pagina de Facebook „Sector 2 – Informații și dezbateri”, spunând că a rămas fără cuvinte.

În imagine se obervă că semnele trecerii de pietoni au fost reîmprospătate, însă nu finalizate. Ultimul semn este trasat doar pe jumătate, din cauza unei mașini abandonate.

Trecere de pietoni nefinalizată
Trecere de pietoni nefinalizată. Sursa foto: Facebook/ Sector 2 – Informații și dezbateri

A doua trecere de pietoni neterminată se află pe Strada Făinari din Sectorul 2, unde este aceeași situație, sunt dungi trasate parțial din cauza mașinilor abadonate.

O altă trecere de pietoni nefinalizată
O altă trecere de pietoni nefinalizată. Sursa foto: Facebook/ Sector 2 – Informații și dezbateri

Te-ar putea interesa și:

Cookies