“Bucureștiul e abandonat și blocat!” Gabriela Firea adună într-o „Listă Neagră” eșecurile lui Nicușor Dan

18 aug. 2022
1682 Afișari
“Bucureștiul e abandonat și blocat!” Gabriela Firea adună într-o

Gabriela Firea vs Nicușor Dan” va fi, probabil că la nesfârșit, o relație de ostilitate politică inepuizabilă care funcționează în ambele sensuri.

Azi, fostul primar general al Capitalei face un inventar al eșecurilor pe care i le atribuie actualului primar general al Capitalei. O adevărată „Listă Neagră” în deschiderea căreia Gabriela Firea vorbește despre nevoia de salvare a orașului:

Bucureștiul are nevoie de un colac de salvare. Capitala este abandonată de falșii salvatori și toate proiectele majore sunt blocate! Nu putem lăsa orașul să se degradeze, iar actuala conducere să se preocupe doar de lucruri mărunte și răfuieli politice fără sfârșit. Singurii vinovați pentru cum a ajuns Capitala României sunt Nicușor Dan, USR București, PNL București și să nu uităm de Ludovic Orban, omul politic rămas doar amintire tristă.

Gabriela Firea susține că a analizat, împreună cu parlamentarii, consilierii generali social democrați și liderii organizațiilor de sector din București, situația în care se află proiectele propuse de PSD în Capitală Ea spune că obiectivele majore de investiții pe care le-am lăsat în lucru sunt blocate și se fac pași mult prea mici pentru continuarea lor.

Gabriela Firea vs Nicușor Dan. „Lista Neagră”

Iată cum arată inventarul făcut de Gabriela Firea:

Pasajul Doamna Ghica 

Pasajul acesta, spune Gabriela Firea, trebuia să fie terminat până acum, însă „pe șantier bate vântul, nu sunt muncitori, spre disperarea bucureștenilor care locuiesc sau tranzitează zona.”

Prelungirea Ghencea

Aici, lucrările bat pasul pe loc. Gabriela Firea spune că, în curând, se finalizează pasajul Domnești, iar Primăria Capitalei nu a terminat nici bucata pe care am început-o noi.

Drumul expres Ciurel – Centură

„Pentru continuarea proiectului Ciurel – Centura Capitalei luăm atitudine! Bucureștenii cer acest proiect și vom fi vocea lor. Inițiem o campanie de strângere de semnături pentru continuarea drumului expres.”, avertizează Firea

Gabriela Firea mai spune că în marile parcuri este mizerie și îl acuză pe primarul general  că nu o ignoră. „Din contră, spune senin la televizor că e în parcuri e chiar curat. Niciodată nu vom fi de acord ca spațiile verzi să fie lăsate în paragină pentru a ajunge pe mâinile privaților. Parcurile sunt ale oamenilor și ale lor trebuie să rămână.”, conchide Firea.

Cookies