Bucureștiul are o nouă fântână arteziană! În ce cartier a apărut „minunea din hidrant” (VIDEO)

21 iul. 2021
244 Afișari
Bucureștiul are o nouă fântână arteziană! În ce cartier a apărut „minunea din hidrant” (VIDEO)
Sursa foto: Unsplash

Miercuri, locuitorii din cartierul Militari din București au asistat la un eveniment neobișnuit, unii ar putea spune că este vorba despre o adevărată minune. În cursul orei prânzului, o adevărată fântână arteziană a răsărit dintr-un hidrant în urma spargerii unei conducte cu apă.

„Bucureștiul se poate lăuda de astăzi cu o nouă fântână arteziană!”. Așa au făcut haz de necaz miercuri după-amiază locuitorii cartierului Militari din Capitală după ce o conductă cu apă s-a spart.

Din fericire, faptul că a apărut de nicăieri o „fântână arteziană” nu a afectat distribuția apei

Incidentul de-a dreptul neobișnuit a fost filmat de cei aflați la fața locului, pentru ca toți bucureștenii să poată privi cea mai nouă fântână, potrivit Realitatea. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție care au avut ca misiune remedierea problemei apărute la unul dintre hidranții conectați la conducta cu pricina. Din fericire pentru locatarii din zonă, „fântâna arteziană” a secat iar rețeaua de distribuție a apei nu a avut de suferit, astfel că cetățenii din zonă au avut în continuare acces la apă.

Iată imaginile cu „fântâna arteziană” surprinse de locuitorii din cartierul Militari:

Cei de la Gara de Nord nu au avut parte de meșteri la fel de iscusiți. Din păcate, Dorel s-a ocupat acolo de montarea aerului condiționat

În Sectorul 1, aflat în imediata vecinătate a zonei unde a apărut „fântâna arteziană”, meșterii nu au fost la fel de pricepuți precum cei chemați să rezolve problema de la conducta defectă din Militari.

La Gara de Nord, mai exact în holul caselor de bilete, s-au montat mai multe aparate de aer condiționat. Din păcate, ambele unități ale aerului condiționat erau montate înăuntru, una lângă cealaltă, astfel că aerul cald era plimbat doar în încăpere, fără a se realiza răcirea propriu-zisă a holului. Lucrarea a fost realizată din fondurile Sucursalei Regionale CF București, companie care la rândul ei a chemat o firmă specializată în montarea de sisteme de aer condiționat. În cele din urmă s-a dovedit că aceștia nu au fost atât de specializați, scenele tragi-comice devenind virale pe rețelele de socializare.

În cele din urmă, personalul de la Gara de Nord a demontat aparatele de aer condiționat, urmând ca acestea să fie reinstalate într-un mod corespunzător de compania cu pricina, fără a se percepe costuri adiționale.

 

Cookies