Bucureștiul are o astrogramă proastă: De ce e predispusă Capitala la accidente, aglomerări, blocaje

de:
05 iul. 2015
6 Afișari
Bucureștiul are o astrogramă proastă: De ce e predispusă Capitala la accidente, aglomerări, blocaje

Stavrou este renumitul astrolog care s-a ocupat de trasarea astrogramei Bucureștiului, conform Libertatea. 

Harta astrologică a Bucureştiului – aşa cum arăta la data când a fost desemnat capitală de către Alexandru Ioan Cuza, la 24 ianuarie 1862, ora 12.00 – ne arată un oraş cu foarte multe tensiuni şi blocaje, accidente şi lipsă de şansă. Ascendentul în Taur aduce oraşului confort şi senzualitate, dar şi fecunditatea şi belşugul determinate de acest semn de Pământ.
Există o predispoziţie pentru accidente
Faptul că Uranus este în casa I face ca oraşul să fie original, electrizant, aducând libertinaj pentru locuitorii săi. Însă are şi multe aspecte tensionate (cu Soarele, Mercur, Jupiter, Saturn şi Marte), care îl fac extraordinar de dezordonat, prin insubordonarea cetăţenilor săi faţă de legi şi reguli sociale.
Anunţă, totodată, nenumărate accidente în existenţa sa (aspectul cu Marte) şi aduce locuitorilor o agresivitate gratuită, irascibilitate, nelinişte şi lipsă de răbdare, precum şi o dorinţă de înnoire distructivă, mereu în dauna tradiţiei. Toate acestea transformă originalitatea dată de Uranus într-una negativă. Totuşi, Bucureştiul nu va fi niciodată sărac, iar comerţul va înflori în orice vremuri.
Locuitorii sunt măcinaţi de conflicte, blocaje şi frustrări
Soarta oraşului se vede lesne în modul de a fi al locuitorilor săi: schimbări bruşte, conflictuale în stilul de viaţă, atitudine ezitantă şi contradictorie (de vină este Uranus), confuzie spirituală, fantezie care anulează realitatea (pentru care este responsabil Neptun…), restricţii la nivel social, formalism, întârzieri (din cauza lui Venus) – toate acestea se pot recunoaşte uşor în toată istoria oraşului.

Cookies