București. Tramvaiele 8, 25 și 35 înlocuite temporar cu autobuzul 625

13 nov. 2020
368 Afișari
București. Tramvaiele 8, 25 și 35 înlocuite temporar cu autobuzul 625

STB SA introduce linia navetă de autobuze 625 pe Bd. Timișoara.

STB SA introduce linia navetă de autobuze 625 pe Bd. Timișoara, în locul tramvaielor de pe liniile 8, 25 și 35, în mod excepțional, cu ocazia unor reparații care au loc în zona intersecțiilor Bd Timișoara cu Str. Valea Oltului și Str. Valea Cascadelor,

Măsura este valabilă numai în acest week-end, 13-15 noiembrie.

Astfel, linia de tramvai 8 va funcționa pe traseul de bază între capătul de linie „Zețarilor” și intersecția Bd. Timișoara/ Bd. General Vasile Milea, apoi pe un traseu modificat, pe Bd. General Vasile Milea, Șos. Orhideelor, Bd. Dinicu Golescu, Str. Berzei, până la terminalul „Vasile Pârvan” (comun cu cel al liniei de tramvai 44), cu întoarcere pe Str. Sf. Constantin, Str. Ionel Perlea, Str. Grigore Cobălcescu, Str. Berzei, Bd. Dinicu Golescu, Șos. Orhideelor, Bd. General Vasile Milea, Șos. Progresului, după care va urma traseul de bază.

Linia de tramvai 25 va funcționa pe traseul de bază între capătul de linie „CFR Progresul” și intersecția Bd. Timișoara/ Bd. General Vasile Milea, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Bd. General Vasile Milea, Șos. Orhideelor, până la terminalul „Gara Basarab” (comun cu cel al liniei de tramvai 35).

Linia de tramvai 35 va funcționa pe traseul de bază între capătul de linie „Gara Basarab” și intersecția Bd. General Vasile Milea/ Bd. Timișoara, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Bd. Timișoara, Șos. Progresului, Calea 13 Septembrie, Bd. Ghencea, până la terminalul „Ghencea”.

Preluarea călătorilor de pe tronsonul părăsit de tramvaiele liniilor 8, 25 și 35 va fi asigurată de autobuzele liniei navetă 625, care vor circula între „Depoul Militari” (capătul liniilor 8 și 35) și „Piața Danny Huwe”, pe Bd. Preciziei, Str. Valea Cascadelor, Bd. Timișoara, Str. Răzoare, cu întoarcere prin Șos. Panduri, Bd. Geniului, Bd. Timișoara, apoi pe traseul de ducere.

Autobuzele liniei 625 vor efectua opriri pe Bd. Preciziei, pe ambele sensuri, în vecinătatea peroanelor stațiilor de tramvai (cu excepția stației „Cesarom”), precum și în zona Autobazei Militari, pe Str. Valea Cascadelor (în stațiile liniei de autobuz 136) și pe Bd. Timișoara (în stațiile liniilor de autobuz 221, 137 și 138).

Cookies