„București, primul oraș din țară liber de COVID. Aseară, protestatarii au reușit să alunge Pandemia din România, au forțat intrările sediului coronavirus și l-au pus pe fugă”

01 apr. 2021
1211 Afișari
Bucuresti, primul oras liber de Covid 19 din lume.

Am înfrânt! 1 aprilie în libertate, primul 1 aprilie, cu adevărat în libertate! După aproape un an de infectări, nesiguranță, frustrare, frică, morți, răniți și vaccinați, molima a fost îngenuncheată în București. Euforia domnește pe străzile orașului, comitetele de cetățeni înființate ad-hoc sunt pregătite să preia puterea. Prima care a rupt lanțurile dictaturii sanitare, la modul fizic, a fost eroina populară, Diana Șosoacă. Senatoarea a avut o discuție prelungită cu Pandemia, în birourile CC-ului, de tristă amintire. Trăim momente istorice pentru poporul nostru, a răsărit Soarele în București! Relatăm din mijlocul evenimentelor.

Pe Aeroporul Otopeni din București, avioanele pline cu jurnaliști străini fac coadă la aterizare. Știrea că românii au învins flagelul se află pe buzele întregii omeniri. CNN, Associated Press, AFP, Reuters, United Press Internațional, TASS se întrec în a transmite miracolul de la București. Cum au reușit românii? A fost destul să strige “Jos Pandemia?” și ea pur și simplu s-a dat jos? Cât se simplu era. De ce am așteptat un an?

Jos Presul! Sus Covoarele Persane! Bucuresti, oras martir.

De va fi cutremur, să strigăm “Jos Cutremurul” și el va înceta să mai zgâlțiie blocurile

Niciun popor din lume nu a strigat asta, a strigat orice altceva, dar niciun neam nu a nimerit miezul problemei, niciunul nu a țintit în inima Răului. Un slogan de o sinceritate și de o originalitate dezarmante. Fără complicații, fără costuri, fără bătăi de cap, doar “JOS”. Și, ooo, da, Doamne, a funcționat. Planeta să rețină bine victoria românească. Este o soluție inventată de noi și numai de noi. Când e război, strigi “Jos Războiul” și el cade. Când e cutremur, strigi “Jos Cutremurul” și el nu mai zgâlțiie blocurile. Libertate! Jos ora de vară, jos școala on line, jos trezitul de dimineață, jos inundațiile și defrișările, sănătate te iubim, ori învingem, ori murim. Demisia! Afară, afară cu virusul din țară, jos chiloții, jos masca.

Jos Papagalul Mut! Sus Papagalul Vorbitor!

Tulpinile de COVID-19 au primit un jet cu apă sfințită în față

Aseară, 31 martie, Odiosul Covid-19 și Sinistra sa soție, Pandemia, huzureau încă pe spatele poporului și se hrăneau cu suferința lui în cabinetele CC-ului. A fost momentul în care Eroina Șosoacă (în fruntea revoluționarilor, oameni simpli, tineri, bătrâni, șomeri, femei, băieți de galerie, oaste de strânsură) a năvălit în birourile dictaturii. Asta după ce, în prealabil, cu tămâie și agheasmă a ucis gărzile formate din tulpina sud-africană, tulpina braziliană, tulpina indiana, tulpina engleză, tulpina chineză. După numai un strop de apă sfințită, sinistrele tulpini, și așa invizibile, au devenit cu totul irelevante și se pregătesc acum să se închidă singure în lada de gunoi a istoriei pentru câteva mii de ani.

Jos Teatrul foarte mic! Sus Teatrul foarte Mare!
 Prima si prima dată, Eroina Șoșoacă a eliberat sălile de sport de viruși

Și, tot în prealabil, Eroina Șoșoacă mai izbutise o victorie. Sălile de sport, atât de dragi ei, au fost deschise numai când a pronunțat : abracadabra, jos abracadraba, sus sălile de sport! Într-un live pe contul ei de facebook, Diana Șoșoacă cerea că sălile să fie deschise non-stop. Eu aș ține că în SUA, unde sunt săli de fitness care merg 24 din 24. Sunt oameni care termină job-ul pe la ora 12 noaptea și au alt regim, evident. De exemplu, eu! Eu muncesc și 20 de ore din 24. Dacă eu termin de muncă la ora 24.00 și vreau să mă duc să trag de fiare, să mă dezmorțesc că nu mai pot de dureri de coloană, de ce nu-mi permiți tu mie să am sala de fitness deschisă 24 din 24? De ce nu permiți piscinelor să funcționeze în acest regim, în condițiile în care sportul întărește sistemul imunitar?, mai spunea senatoarea. Și, voia ei s-a făcut!

Se pare ca Pandemia este deghizată in călugarită de ziua a noua si a fugit cu metroul, jos metroul.

Martorii spun că Vrednica Șosoacă, față în față cu Pandemia, a fost atât de fermă și de intransigentâ, încât icoanele din toată țara au început să lăcrimeze cu lacrimi de Grasă de Cotnari. După un scurt dialog imposibil de reprodus din pricina cuvintelor licențioase, Covidul și cu Pandemia au zbughit-o spre lift, au urcat pe acoperișul CC-ului și au luat primul elicoper spre necunoscut. A fost momentul in care poporul a ocupat balconul CC-ului si a dat foc la declarațiile pe propria răspundere. Dan Bitman a salutat  prompt victoria si a inceput deja sa cânte, fara instrumentație, scăldat de confetti rupte din declarațiile făcute harcea-parcea. Pandemia a fugit! Alte voci spun că Pandemia a fost văzută deghizată în călugăriță la metrou la Universității și că se îndreaptă spre Pipera. Faceți filtre, fiți cu ochii în patru, dacă vă trezește bănuieli cereți-i Parola. Voi o întrebați Jos Pandemia”, iar ea trebuie să răspundă, in timp ce stă intr-un picior “Jos, jos, jos, jos, jos”, de cinci ori. Aceasta este parola, rețineți, să vă fie cu noroc.

Cine va prelua Puterea acum, la București? Constipația, Guta, Menopauza sau Abcesul dentar?

Fiți în alertă, urmează alegeri libere, e primăvară, totul va înflori și acest coșmar se va risipi. Să ne organizăm, să vedem ce vom face mâine, noua zi de naștere a poporului român este 1 aprilie 2021. Cine va prelua acum puterea la București, după ce dictatura sanitară a fost înlăturată prin eroismul nostru, al tuturor? Cine va prelua Puterea? Gripa, Giardia Lambria, Vărsatul de Vânt, Abcesul Dentar, Adenomul de Prostată, Bronșita Acută? Candidoza? Constipația? Dermatoza? Gastrita? Guta? Menopauza? Priapism? Boala lui Calache? Totul depinde de noi, de felul în care vom bagă votul în urna, orice boală va urma cu siguranță că va fi mai bună. Imunizarea de turmă a învins, turma are ultimul cuvânt. Noi suntem poporul, voi pe cine apărați? Trăiască România liberă! Și prietenul ei, 1 Aprilie!

 

Cookies