„București pentru Copii”. Cei mici pot vizita circuite turistice speciale, într-un cadru organizat

04 dec. 2021
205 Afișari
„București pentru Copii”. Cei mici pot vizita circuite turistice speciale, într-un cadru organizat
„București pentru Copii”. Cei mici pot vizita circuite turistice speciale, într-un cadru organizat

PMB lansează primul program de turism educațional și cultural numit „București pentru Copii". Acesta se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani, din localitățile aflate în apropierea Capitalei.

„București pentru Copii”. Cei mici pot vizita circuite turistice speciale, într-un cadru organizat. Primul program de turism educațional și cultural începe pe data de 6 decembrie 2021. Ce presupune, mai exact.

„București pentru Copii”

Copiii pot alege circuite turistice speciale prin București. Sursă foto: PMB
Copiii pot alege circuite turistice speciale prin București. Sursă foto: PMB

Programul le oferă atât preșcolarilor, cât și elevilor, posibilitatea de a vizita într-un cadru organizat și în siguranță, puncte emblematice din București educative și interactive care sunt destinate învățării experiențiale.

Tururi interesante pentru cei mici urmează să înceapă în București. Acestea vor avea loc în luna decembrie. Astfel, începând de luni, 6 decembrie 2021, cei mici pot alege circuite turistice speciale prin Capitală, transmite Primăria Municipiului București într-un comunicat de presă. Aceste circuite turistice cuprind:

  • Centrul Educațional Exploratorium – Muzeul Copiilor
  • Centrul Educațional Exploratorium – Târgul de Crăciun „Fabrica de Jucării”
  • Expoziția de jocuri vechi românești și străine – ARCUB
  • Teatrul de Animație Țăndărică
  • Teatrul „Ion Creangă”
  • Circul Metropolitan București
  • Opera Comică pentru Copii
  • Casa Filipescu – Cesianu
  • Casa Scarlat – Crețulescu
  • Muzeul de Artă Populară Dr. Nicolae Minovici
  • Observatorul Astronomic
  • Muzeul Național al Literaturii Române

Recomandăm și: Lista târgurilor de Crăciun din București. În oraș apar încă două evenimente dedicate sărbătorilor de iarnă | Detaliile complete

Cei mici pot vizita circuite turistice speciale, într-un cadru organizat

Circuitele turistice speciale prin București sunt disponibile în perioada 6 – 26 decembrie 2021. Grupurile pot fi formate din maxim 20 de persoane (copiii alături de personalul didactic). Traseele vor avea o durată de aproximativ 5 – 7 ore. Organizatorii programului propun 21 de tururi, iar acestea includ minim 2 instituții de cultură și spectacol, transmite Primăria Capitalei.

Programul „București pentru Copii” este organizat de Primăria Municipiului București, prin Proedus, sub coordonarea Direcției de Cultură, Învățământ, Turism a Primăriei Capitalei, cu sprijinul instituțiilor de cultură și spectacole din subordinea PMB.

Toate detaliile despre program și descrierea succintă a tururilor propuse, dar și tarifele, le puteți găsi AICI.

Pentru a obține confirmarea disponibilității biletelor și a programului fiecărui circuit/tur, puteți contacta telefonic reprezentanții PROEDUS: Adrian Leondraliu – la numărul de telefon 0767.626.629, Andrei Urzică – la numărul de telefon 0768.602.614 sau puteți trimite un mail la adresa [email protected].

Cookies