București, orașul în care se rupe strada sub tine. O femeie s-a pomenit cu o roată de la mașină înghițită de o groapă din Sectorul 5. N-a mai plecat decât cu platforma

08 mai 2023
363 Afișari
București, orașul în care se rupe strada sub tine. O femeie s-a pomenit cu o roată de la mașină înghițită de o groapă din Sectorul 5. N-a mai plecat decât cu platforma
București, orașul în care se rupe strada sub tine. O femeie s-a pomenit cu o roată de la mașină înghițită de o groapă din Sectorul 5. N-a mai plecat decât cu platforma. Sursa foto: Facebook - Info Trafic București și Ilfov

Mașina unei doamne din București a rămas cu o roată în groapă. Asfaltul s-a surpat sub greutatea autoturismului și a fost nevoie de platformă pentru a o scoate de acolo. Incidentul s-a petrecut în Sectorul 5 al Capitalei.

Roata de la mașina unei doamne a rămas blocată într-o groapă după ce s-a surpat asfaltul de sub

Șoferița a cerut sfatul persoanelor din grupul de Facebook Info Trafic București și Ilfov și a atașat imagini cu craterul care s-a format după ce aceasta și-a parcat mașina.

Bună ziua! Mă poate ajuta cineva cu o informație, despre această situație? S-a surpat asfaltul sub roata mașinii și am scăpat în groapă. Cum trebuie procedat în astfel de situații?, au fost nelămuririle doamnei C. C.

Asfalt surpat sub roata mașinii. Sursa foto: Facebook - Info Trafic București și Ilfov
Asfalt surpat sub roata mașinii. Sursa foto: Facebook – Info Trafic București și Ilfov
Groapa din asfalt. Sursa foto: Facebook - Info Trafic București și Ilfov
Groapa din asfalt. Sursa foto: Facebook – Info Trafic București și Ilfov

Femeia a explicat în secțiunea de comentarii a postării că acest incident s-a petrecut în Sectorul 5 al Capitalei, mai exact pe Strada Doctor Grigore Romniceanu.

Aceasta a mai spus că mașina blocată în groapă a fost luată cu platforma, iar una dintre daune ar fi la bara din față.

Oamenii i-au oferit numeroase sfaturi pentru acest incident:

  • „Doamne, ce lucrare a facut Dorel!”, D. O. A.
  • „Habar avem noi ce gropi se ascund sub asfalt”, A. F. V.
  • „Sună la poliție să vină la fața locului să îți dea un proces verbal cu cele întâmplate, locație, data, ora, după care dai în judecată administratorul drumului.”, I. I.
  • „Am făcut asta, dar nu mi-au dat proces verbal, doar autorizație de reparație”, a răspuns la acest comentariu autoarea postării.
  • „Foto video la groapă, apoi la accidente ușoare pt dovada de reparație, reparată la servic, factură trimisă la primărie, în urma refuzului de plată al primăriei care administrează drumul se deschide acțiune în instanță.”, N. K.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies