BAZAR

Bucureşti, introdus în proiectul-pilot City Break în România

Preşedintele ANAT, Corina Martin, a declarat, sâmbătă, la Forumul Naţional de Turism, că interesul este promovarea destinaţiilor turistice locale, scrie moneystreet.ro. 

„Aşa cum românii vin în agenţii şi cer City Break la Viena, la Paris sau la Roma, încercăm să creăm un asemenea program şi pentru destinaţii româneşti, atât pentru turiştii români, cât şi pentru turiştii străini, în măsura în care agenţiile noastre din România au contracte cu agenţii din câteva ţări pe care le avem în vedere în acest moment Austria, Germania. Vrem să îi obişnuim pe români să călătorească chiar şi pentru un week-end în destinaţii româneşti. Avem trei oraşe pilot în acest moment – Bucureşti, Braşov şi Sibiu. Românii fac circuite turistice în Spania, Franţa, Italia, de ce nu şi în România”, a explicat preşedintele ANAT.

Avantajele acestui tip de program sunt costurile reduse pentru o vacanta daca se folosesc inscrierile timpurii. Astfel cei care isi rezerva inca din aceasta luna locuri in statiuni la munte si la mare, pentru a doua parte a anului pot beneficia de reduceri de zeci de procente


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button