Bucureștenii sunt invitați la târgul de carte „Gaudeamus”. Evenimentul are loc între 7 și 11 decembrie, la Romexpo

04 dec. 2022
809 Afișari
Bucureștenii sunt invitați la târgul de carte „Gaudeamus”. Evenimentul are loc între 7 și 11 decembrie, la Romexpo
Bucureștenii sunt invitați la târgul de carte „Gaudeamus”. Evenimentul are loc între 7 și 11 decembrie, la Romexpo. Imagine simbol: Unsplash

Radio România a decis să le ofere iubitorilor de carte un cadou în prag de sărbători și să organizeze târgul „Gaudeamus” în luna decembrie. Evenimentul se desfășoară în perioada 7-11 decembrie, la Romexpo, Pavilionul B2.

Târgul de carte „Gaudeamus”

„Gaudeamus” este cel mai citit și mai îndrăgit târg de carte din România. De această dată, evenimentul revine, în premieră, în cursul lunii decembrie, „la formatul care l-a impus de peste un sfert de secol drept un reper solid al pieței de profil din țara noastră”, anunță Radio România.

Târgul de carte Gaudeamus, Ediția București 2022, este organizat de postul public de radiodifuziune Radio România și va avea loc  între 7 și 11 decembrie, la Romexpo, în Pavilionul B2.

Inaugurarea ediției va avea loc miercuri, 7 decembrie, la ora 12:00, în spațiul de evenimente Radio România.

Târgul de carte va fi deschis în fiecare zi, în intervalul orar 10:00 și 20:00, iar la această ediție, accesul tuturor categoriilor de public va fi gratuit.

„În ciuda condițiilor dificile din ultimii ani, care au dus la suspendarea celor mai multe evenimente de acest tip, Radio România a reușit să mențină continuitatea acestui proiect, atât prin intermediul edițiilor online, cât și prin organizarea primelor târguri de carte din țară din timpul pandemiei, în vara anului 2021. Astfel GAUDEAMUS a fost prezent nu doar în inimile pasionaților de carte (pe care nu le-a părăsit niciodată!), ci și virtual, în casele a zeci de mii de români, și fizic, în câteva dintre cele mai cunoscute și îndrăgite locuri de întâlnire din țară”, transmite sursa citată.

Cel mai mare pavilion expozițional din România

Aproximativ 7.900 mp de standuri și spații de evenimente vor ocupa integral cel mai mare pavilion expozițional din țară.

Circa 200 de participanți vor oferi publicului o gamă extrem de variată de produse editoriale, pe diferite suporturi, adecvate pentru toate vârstele și pentru toate domeniilor de interes, muzică și jocuri educative.

Toate standurile de la Pavilionul B2 Romexpo vor fi prezente și în format virtual pe site-ul www.gaudeamus.ro.

Mai multe detalii despre târgul de carte „Gaudeamus”, AICI.

Cookies