Bucureștenii sunt invitați la o vânătoare de fantome prin oraș, pe biciclete. Evenimentul va avea loc în acest weekend

04 mai 2023
613 Afișari
Bucureștenii sunt invitați la o vânătoare de fantome prin oraș, pe biciclete. Evenimentul va avea loc în acest weekend
Bucureștenii sunt invitați la o vânătoare de fantome prin oraș, pe biciclete. Evenimentul va avea loc în acest weekend. Sursa foto: Haita Bicicliștilor

În acest weekend, bucureștenii sunt așteptați la o plimbare pe biciclete pentru a descoperi locuri misterioase din oraș. Întregul traseu va avea 40 de kilometri și va putea participa oricine.

Pe două roți, în căutare de locuri bântuite din București

Evenimentul se numește „Haita urbană #2: În căutarea misterului by Cristina D.”, fiind organizat de Haita Bicicliștilor. Traseul urban este adresat tuturor doritorilor de mister.

Distanța pe care o vor parcurge participanții va fi de 40 de kilometri. Punctul de plecare va fi Statuia Charles de Gaulle de la intrarea în Parcul Herăstrău.

Bucureștenii sunt așteptați, începând cu ora 11:00, pentru a parcurge următorul traseu: Parcul Herăstrău – Pădurea Baneasa – Bucureștii Noi – Lacul Morii – Parcul Carol – Centrul Vechi.

Cordoonatoarea traseului îi va conduce pe participanți într-o plimbare cu bicicletele în căutarea unor locuri despre care se spune că ar fi bântuite.

Pentru că a venit primăvara vom pleca împreună într-o plimbare pe bicicletă în căutarea unor locuri despre care se spune că sunt bântuite. Ne vom bucura împreună de frumusețea naturii și a razelor soarelui. Sperăm că va fi o experiență amuzantă și educativă, care vă va oferi oportunitatea de a vă bucura de aer, soare, mișcare și socializare, se arată în descrierea evenimentului.

Tura pe biciclete are o dificultate medie, fiind un traseu de 40 de kilometri dus-întors. Doritorii vor parcurge drumuri urbane, parcuri și piste de biciclete.

Este o tură dedicată începătorilor și tuturor celor care doresc să se relaxeze pe bicicletă. Pe tot parcursul turei vom respecta indicatoarele rutiere.

De asemenea, nu se vor percepe taxe pentru desfășurarea acestui eveniment. Cu toate acestea, pentru a încuraja viitoarele aventuri urbane pe două roți, doritorii pot susține proiectul printr-o donație AICI.

Este recomandată purtarea accesoriilor de protecție, utile fiind și următoarele obiecte: lumini, cameră de rezervă, geluri, batoane, pompă, apă și orice alte lucruri de care veți avea nevoie pe durata evenimentului.

Ritmul parcurgerii traseului va fi unul ușor și relaxat.

Oricând nu mai poți pedala există posibilitatea să iei un mijloc de transport în comun. Fiecare este liber să părăsească grupul în orice moment.

Acestea sunt regulile pe care participanții sunt rugați să le respecte:

  • Se vor respecta indicatoarele rutiere.
  • Se vor respecta indicațiile organizatorului.
  • Bunul simț, manierele și voia bună sunt elemente obligatorii pentru participarea la această tură.
  • În cazul în care vremea nu este favorabilă tura se va amâna.

AICI puteți găsi pagina de Facebook a evenimentului.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies