Bucureștenii sunt invitați la Festivalul Micului cel Mare din Parcul IOR. Începe vineri și ține până luni, 1 Mai

25 apr. 2023
6649 Afișari
Bucureștenii sunt invitați la Festivalul Micului cel Mare din Parcul IOR. Începe vineri și ține până luni, 1 Mai
Bucureștenii sunt invitați la Festivalul Micului cel Mare din Parcul IOR. Începe vineri și ține până luni, 1 Mai. Sursa foto: Agerpres

Începând de vineri, 28 aprilie, Festivalul Micului cel Mare își deschide porțile în Parcul IOR. Bucureștenii sunt invitați să petreacă aici până luni, când se sărbătorește 1 Mai Muncitoresc.

Festivalul Micului cel Mare are loc în Parcul IOR din București

Vizitatorii sunt așteptați să petreacă de vineri, 28 aprilie și până luni, 1 Mai, la Festivalul Micului cel Mare. Acesta are loc în Parcul IOR din Sectorul 3 al Capitalei, lângă Biserica de lemn Maramureșeană.

Vedeta acestui eveniment este micul tradițional, dar cei mai pretențioși vor avea ocazia să guste și mici preparați din curcan, vită, pește, vânat și, evident, să îl stropească din belșug cu bere rece.

Pe lângă Micul cel Mare, bucureștenii se vor putea înfrupta și cu pastramă la ceaun, bulz, cârnaţi, tocăniţe și tochituri gătite după rețete tradiționale, frigărui și fripturi, cârnați prospeți sau afumați, dar și plăcinte, cozonaci și poale-n brâu, dulciuri și dulcețuri, brânzeturi și afumături, jamboane, mușchiuleți.

Vă aşteptam începând de vineri la parada micilor cel MARI, şi vă asigurăm că aveţi de unde alege: MICUL REGESC DE 100 METRI, sau MICUL LA METRU alături de BEREA LA METRU. Vom vedea cine se va încumeta să îl dovedească!, transmit organizatorii.

Deserturile nu aveau cum să lipsească de la acest ospăț: cozonaci și plăcinte poale’n brâu din Bucovina, alivenci moldoveneşti, cheesecake și prăjituri cu fructe, turtă dulce pentru cei mici, langoși, gogoși, clătite, bubble wafle, dulcețuri și gemuri proaspete.

Vremea se anunţa frumoasă, iar parcul este cel mai potrivit loc pentru o plimbare în aer liber dar și pentru un ospăț ca la mama acasă, și vă asigurăm că nimeni nu pleacă de la festival fără să încerce un preparat gustos la FESTIVALUL MICULUI CEL MARE din PARCUL IOR, lângă Biserica de Lemn Maramureşeană. VĂ AŞTEPTĂM CU DRAG!, au conchis organizatorii.

Sursa foto: Autentic Events
Sursa foto: Autentic Events
Cookies