Bucureștenii sunt invitați la Festivalul de Paște din Parcul Sebastian. Pe lângă preparate gustoase, cei mici se pot bucura și de un parc de distracții

13 apr. 2023
492 Afișari
Bucureștenii sunt invitați la Festivalul de Paște din Parcul Sebastian. Pe lângă preparate gustoase, cei mici se pot bucura și de un parc de distracții
Bucureștenii sunt invitați la Festivalul de Paște din Parcul Sebastian. Pe lângă preparate gustoase, cei mici se pot bucura și de un parc de distracții. Imagine simbol: Freepik

Începând de joi, 13 aprilie, bucureștenii care rămân în oraș în această minivacanță sunt invitați la Festivalul de Paște din Parcul Sebastian. Până marți, 18 aprilie, gurmanzii se pot delecta cu fel de fel de preparate gustoase specifice acestei perioade, iar cei mici și famiile se pot bucura de un parc de distracții.

A început Festivalul de Paște din Parcul Sebastian

Dacă nu aveți timp să gătiți, să știți că puteți cumpăra cele necesare pentru masa de Paști, preparate, dulciuri și cadouri inedite din Parcul Sebastian (Sectorul 5) București, în cadrul evenimentului Festivalul de Paște.

Pofticioșii găsesc aici stufat și friptură de miel, cotlete, drob, cozonaci și pască, dar și toate verdețurile și legumele pământului: ridichi, ceapă și usturoi verde, roșii, castraveți și salată verde.

Vizitatorii pot încerca atât delicatese, cât și preparate tradiționale: prăjituri de casă, turtă dulce, ciocolată de casă, plăcinte și cozonaci pufoși, checuri și cheesecakeuri, preparate și minuturi, băuturi pentru copii și pentru adulți.

Printre preparatele tradiționale numai bune de luat acasă pentru masa festivă de Paște se numără: sarmalele, fripturile, brânzeturile, afumăturile, platourile, kurtos Kalacs, gogoși și clătite umplute cu creme și fructe, iar lista continuă.

Meniul de Paște va fi cât se poate de variat, tradițional sau modern, aici veți găsi laolaltă cele mai reprezentative preparate pentru masa de Paști. Nu vă rămâne decât să alegeți ce veți servi, de la aperitive, fel principal și până la desert, transmit organizatorii într-un comunicat de presă.

Și pentru că în această perioadă este și vacanță, în Parcul Sebastian va fi un parc de distracții pentru cei mici și pentru familii, astfel încât să se petreacă cât mai mult timp în aer liber.

Sursa foto: Autentic Events
Sursa foto: Autentic Events
Cookies