Bucureștenii sunt invitați la evenimentul „E viață în IOR”, organizat de ONG-ul care luptă să salveze zona sălbatică a parcului din Sectorul 3

08 mai 2023
5538 Afișari
Bucureștenii sunt invitați la evenimentul „E viață în IOR”, organizat de ONG-ul care luptă să salveze zona sălbatică a parcului din Sectorul 3
Bucureștenii sunt invitați la evenimentul „E viață în IOR”, organizat de ONG-ul care luptă să salveze zona sălbatică a parcului din Sectorul 3. Imagine simbol: Freepik

Grupul de Inițiativă Civică IOR – Titan organizează un eveniment manifest, ce are ca scop interacțiunea în natură: „E viață în IOR”. Bucureștenii sunt invitați, sâmbătă, 20 mai, în zona sălbatică a Parcului IOR, unde pot face picnic pe păturică, dar pot participa și la numeroase activități. Scopul evenimentului: protejarea zonei retrocedate și întregirea parcului.

„E viață în IOR”, eveniment organizat de ONG-ul care luptă să întregească parcul din Sectorul 3

Ne propunem să adunăm oameni de toate vârstele, cu orice nivel de pregătire fizică pentru a participa la un picnic și o varietate de activități, workshop-uri și sesiuni de inițiere din discipline precum dans, fitness și altele asemenea. În discuții vă vom ține la curent cu intervalele orare în care îi veți găsi pe invitații noștri, transmite Grupul de Inițiativă Civică IOR – Titan.

Bucureștenii sunt încurajați să-și aducă păturicile și să vină la picnic în zona sălbatică a parcului IOR (în spatele gurii de metrou Titan). ONG-ul își propune să lase locul mai curat și îi sfătuiește pe participanți să-și aducă și propriile pungi de gunoi.

Reprezentanții grupului de inițiativă civică amintesc obiectul acestui eveniment:

vizitați cortul pentru a semna petiția pentru protejarea zonei retrocedate și întregirea parcului.

Sănătatea este foarte importantă și nu poate fi cumpărată. Avem nevoie de natură zilnic, asa cum avem nevoie și de aer, spune ONG-ul.

Petiția pentru întregirea Parcului IOR poate fi semnată și online, AICI.

Bine de știut: Activitatea grupului IOR – Titan este una civică, apartinică și non-profit.

Cum putem sprijini:

Dacă ai idei și resurse pe care dorești să le pui la dispoziția comunității pentru reîntregirea parcului IOR ne poți scrie la adresa [email protected] sau pe mesageria paginii noastre de facebook https://www.facebook.com/giciortitan, transmite ONG-ul.

Mai multe informații despre evenimentul „E viață în IOR”, AICI.

Din păcate, defrișările din zona retrocedată a Parcului IOR nu se opresc. Lăsăm mai jos imaginile surprinse de reprezentanții ONG-ului în urmă cu trei zile:

Cookies