Bucureștenii sunt invitați la „Cireșar pe Victoriei”, târg de vară în inima Capitalei. Evenimentul din weekend găzduiește mici antreprenori

04 iun. 2023
4960 Afișari
Bucureștenii sunt invitați la „Cireșar pe Victoriei”, târg de vară în inima Capitalei. Evenimentul din weekend găzduiește mici antreprenori
Bucureștenii sunt invitați la „Cireșar pe Victoriei”, târg de vară în inima Capitalei. Evenimentul din weekend găzduiește mici antreprenori. Sursa foto: Facebook/ Apolla Events

„Cireșar pe Victoriei” este un eveniment de weekend ce își propune să promoveze micile afaceri locale. Are loc chiar pe Calea Victoriei, în perioada 10-11 iunie.

„Cireșar pe Victoriei”, târg de vară în inima Capitalei

Evenimentul are loc în inima Bucureștiului, la Victoria Hub, pe Calea Victoriei 210, o zonă foarte circulată și preferată de bucureșteni în weekend. Sunt puse la dispoziție atât grădina superbă, cât și interiorul de poveste. Programul de la „Cireșar pe Victoriei” începe la 11:00 și se încheie la 20:00, iar intrarea este gratuită.

Vizitatorii vor avea ocazia să descopere atât produse realizate manual, cât și produse revândute pentru o nouă șansă: bijuterii, lumânări, decorațiuni (ceramică, rășină, florale), accesorii, cosmetice naturale, picturi, deserturi. De asemenea, vizitatorii vor fi întâmpinați cu coșuri pline de cireșe pentru a celebra tematica de vară.

Pe toată perioada târgului va fi pus la dispoziție și barul, așa că bucureștenii sunt încurajați să vină aici pentru a savura liniștiți o cafea delicioasă, un fresh de portocale sau o sticlă de bere rece în timp ce formează conexiuni și susțin comunitatea locală.

Artiști și vânzători din sfera locală

Cireșar pe Victoriei este al cincisprezecelea eveniment organizat de Apolla Events, organzație care a găzduit până acum numeroși artiști și vânzători din sfera locală prin edițiile anterioare și a ajutat la promovarea comunității acestora prin susținerea târgurilor, dar și prin consultanța pe care o acordă participanților pentru a-i ajuta să-și îmbunătățească brandingul și să-și crească vânzările, transmit organizatorii evenimentului.

Cireșar pe Victoriei | 10-11 iunie. Sursa foto: Apolla Events
Cireșar pe Victoriei | 10-11 iunie. Sursa foto: Apolla Events
Cookies