Bucureștenii sunt invitați la „Bazaar pe Victoriei”, târg de primăvară în inima Capitalei. Evenimentul găzduiește mici antreprenori și are loc în ultimul weekend din luna aprilie

19 apr. 2024
31703 afișări
Bucureștenii sunt invitați la „Bazaar pe Victoriei”, târg de primăvară în inima Capitalei. Evenimentul găzduiește mici antreprenori și are loc în ultimul weekend din luna aprilie
Bucureștenii sunt invitați la „Bazaar pe Victoriei”, târg de primăvară în inima Capitalei. Evenimentul găzduiește mici antreprenori și are loc în ultimul weekend din luna aprilie. Sursa foto: Apolla Events

În ultimul weekend din luna aprilie, Calea Victoriei o să fie pietonală, iar bucureștenii sunt invitați la „Bazaar pe Victoriei”. Târgul de primăvară din inima Capitalei are loc la Victoria Hub și găzduiește mici antreprenori care își promovează afacerile locale.

Intrarea este gratuită.

„Bazaar pe Victoriei”, târg de primăvară în inima Bucureștiului

Evenimentul are loc în weekendul 27-28 aprilie 2024 și își propune să susțină și să promoveze micile afaceri locale într-un cadru plin de voie bună și zâmbete.

Calea Victoriei devine pietonală în cadrul „Străzi Deschise, București – Promenadă Urbană”, astfel că vizitatorii sunt invitați la o plimbare de primăvară cu următoarea destinație: shopping local pentru a putea descoperi produse unice realizate cu migală de către oameni talentați.

„Bazaar pe Victoriei” are loc chiar în inima Capitalei, la Victoria Hub, pe Calea Victoriei 210, o zonă intens de circulată și iubită ce oferă acces pietonal în fiecare sfârșit de săptămână.

De asemenea, vizitatorii trebuie să știe că este pusă la dispoziție atât grădina superbă, cât și interiorul de poveste pentru a crea o atmosferă plăcută de weekend.

Programul târgului de primăvară: începe la ora 11:00 și se încheie la ora 21:00, iar intrarea este gratuită.

Ce produse sunt prezente aici

La „Bazaar pe Victoriei”, vizitatorii vor putea găsi atât produse realizate manual, cât și produse revândute pentru o nouă șansă: bijuterii, lumânări, decorațiuni (ceramică, rășină, florale), accesorii, cosmetice naturale, picturi, deserturi, haine și multe altele.

Există și un bar, deschis pe toată perioada târgului, așa că vizitatorii sunt încurajați să vină pentru a savura liniștiți o cafea aromată sau un pahar de vin alb în timp ce leagă conexiuni și susțin comunitatea locală.

„Bazaar pe Victoriei” a fost organizat și anul trecut și s-a bucurat de un mare succes. Târgul este organizat de Apolla Events, firmă de organizare evenimente ce dorește ca prin evenimentele sale să încurajeze micii antreprenori și să le ofere o experiență cât mai confortabilă, personală, distractivă și unică.

Sursa foto: Apolla Events
Sursa foto: Apolla Events

Te-ar mai putea interesa și: Expoziție de flori și plante la Sun Plaza Mall: Flower Expo 2024 aduce natura mai aproape de bucureșteni. Intrarea este gratuită, iar evenimentul ține până în mai

Cookies