Bucureștenii sunt atenționați cu privire la cerșetorii cu false probleme medicale. Se prefac că merg în cârjă, după care urcă în SUV

06 apr. 2023
2872 Afișari
Bucureștenii sunt atenționați cu privire la cerșetorii cu false probleme medicale. Se prefac că merg în cârjă, după care urcă în SUV
Bucureștenii sunt atenționați cu privire la cerșetorii cu false probleme medicale. Se prefac că merg în cârjă, după care urcă în SUV. Imagine simbol: Unsplash

Bucureștenii sunt atenționați să aibă grijă la cerșetorii care se prefac că au probleme de sănătate pentru a obține bani din partea oamenilor.

Unul dintre ei a fost observat la semafor, pe strada Barbu Văcărescu din Sectorul 2 al Capitalei.

„Atenție la cerșetori!”

Un bucureștean a observat că la semaforul de pe strada Barbu Văcărescu era un cerșetor care mergea în cârjă, vrând să le stârnească mila oamenilor.

Câteva minute mai târziu, același cerșetor mergea ținând cârja în mână. După aceea, s-a întâlnit cu o doamnă cu o mașină scumpă, căreia i-ar fi dat banii strânși în ziua respectivă.

Atenție la cerșetori!
Pe Barbu Văcărescu la semafor era un domn în cârjă și mergea de mai că îți era milă de el. După 5 minute, în parcare la Tei mergea ținând cârja în mân și se întâlnise cu o doamnă cu un SUV scump și îi dădea banii strânși.” povestește M. A.
Postarea bărbatului a strâns zeci de aprecieri și comentarii din partea internauților.
Unul dintre internauți a spus că cerșetorul din acea zonă „lucrează” de mai bine de 2 ani acolo. Mai mult decât atât, pe lângă el mai sunt alte două femei care fac același lucru.
„Lucrează” de ani buni acolo… Mai are încă 2 bătrânele care stau la Market…” spune R. S.
Câțiva dintre bucureșteni au adăugat comentarii haioase la postarea respectivă, menite să stârnească râsul cititorilor.
Câteva dintre comentarii
  • „Hai că sunteți culmea, aveți habar cât costă întreținerea la un SUV?”- G. V.
  • „ Vă e milă, v-am luat banii! O replică celebră!”- C. B.
  • „E vechi moșul…”- M .I. C.

Bucureșteanul le-a recomandat oamenilor să nu mai încurajeze activitatea cerșetorilor, pentru că unii se îmbogățesc din bunătatea oamenilor:

Nu mai încurajați această activitate, unii se îmbogățesc din bunătatea oamenilor…” 

Te-ar putea interesa și:

Cookies