Bucureștenii sunt așteptați sâmbătă în Parcul Tineretului, la un târg de adopții organizat de ASPA. 15 blănoși sănătoși au nevoie de familii iubitoare

08 apr. 2024
3396 afișări
Bucureștenii sunt așteptați sâmbătă în Parcul Tineretului, la un târg de adopții organizat de ASPA. 15 blănoși sănătoși au nevoie de familii iubitoare
Bucureștenii sunt așteptați sâmbătă în Parcul Tineretului, la un târg de adopții organizat de ASPA. 15 blănoși sănătoși au nevoie de familii iubitoare. Foto simbol: Unsplash

Bucureștenii sunt așteptați weekendul acesta la un nou târg de adopții organizat de ASPA. Evenimentul va avea loc sâmbătă, pe data de 13 aprilie, în Parcul Tineretului.

La târg vor fi prezenți 15 cățeluși simpatici, gata să-și găsească familii iubitoare.

Persoanele care vor adopta vor fi recompensate

ASPA București a anunțat pe pagina de Facebook că va organiza un nou târg de adopții în Capitală. Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 13 aprilie, în intervalul orar 10:00-16:00, în Parcul Tineretului.

Intrarea la târg se va face din Bulevardul Gheorghe Șincai.

La eveniment vor fi prezenți 15 blănoși minunați, dornici de a-și găsi familii atente și iubitoare. Cățeii sunt microcipați, deparazitați intern și extern și sterilizați.

În momentul în care se va face o adopție, adoptatorul va primi carnetul de sănătate al câinelui, plus multe alte cadouri din partea sponsorilor târgului, informează ASPA:

Pregătim 15 căței minunați, gata să își găsească un cămin iubitor și cald. Cățeii au microcip pentru a asigura o identificare corectă, au fost tratați cu atenție pentru protecția împotriva paraziților atât interni, cât și externi, imunizați și, în conformitate cu vârsta lor, sterilizați pentru a contribui la o viață lungă și fericită. Veți primi, pe lângă carnetul de sănătate al câinelui, o mulțime de cadouri din partea sponsorilor noștri, care vă vor ușura procesul de integrare în familie a noului membru.

Printre recompensele pe care le vor primi adoptatorii se numără următoarele:

  • Pachete oferite de MAXI PET România;
  • Recompense de la Pedigree Romania;
  • Ședințe gratuite de cosmetică canină de la Zenpet;
  • Medalioane inteligente cu cod QR de Petradar Medalion Inteligent;
  • Pachete care conțin: o pungă de cafea boabe Starbucks Romania, un pahar reutilizabil din plastic Starbucks și un card Starbucks Rewards încărcat cu 20 de lei de la Starbucks Romania.

Evenimentul este organizat de Primăria Capitalei, prin ASPA București.

Târg de adopții ASPA
Târg de adopții ASPA. Sursa foto: Facebook/ ASPA București

Te-ar putea interesa și:

Cookies