Bucureștenii sunt așteptați la „Târgul Cireșelor” din Capitală. Are loc în Parcul Regele Mihai I, iar intrarea este liberă

31 mai 2023
34938 Afișari
Bucureștenii sunt așteptați la „Târgul Cireșelor” din Capitală. Are loc în Parcul Regele Mihai I, iar intrarea este liberă
Bucureștenii sunt așteptați la „Târgul Cireșelor” din Capitală. Are loc în Parcul Regele Mihai I, iar intrarea este liberă | Foto simbol: Unspash

Bucureștenii sunt așteptați să ia parte la târgul celor mai scumpe, așteptate și apreciate fructe din sezonul cald. În weekendul viitor are loc „Târgul Cireșelor”, un eveniment plin de culoare și bunătăți pregătire pentru vizitatori.

„Târgul Cireșelor” din Parcul Regele Mihai I (Herăstrău)

Evenimentul dedicat fructelor mici și colorate, pe care fetele le puneau după ureche atunci când erau mici, va avea loc în perioada 10 – 11 iunie 2023, în Parcul Regele Mihai I, Sector 1. Mai precis, bucureștenii sunt așteptați să se relaxeze și să se distreze pe terasa cunoscutului local „Berăria H”.

Cu toate că târgul era programat pentru finalul lunii mai, cireșele de anul acesta s-au lăsat așteptate. Astfel că, evenimentul a fost amânat.

Organizatorii îi anunță pe oameni că în cadrul evenimentului vor găsit fructele la un „preț cinstit”, pentru că știm deja din anii trecuți, că primele cireșele pot ajunge la sume extrem de mari în piețele din București.

Pe lângă fructele mult așteptate, gurmanzii vor putea savura și diverse preparate ce au ca ingredient principal cireșele.

Intrarea este gratuită

Pentru a participa la acest eveniment, bucureștenii nu sunt nevoiți să cumpere un bilet. Organizatorii au anunțat că intrarea este liberă.

Cu toate astea, cei interesați să ia parte la „Târgul Cireșelor 🍒” vor fi nevoiți să completeze un formular de rezervare. Astfel, veți fi siguri că există locuri disponibile pe terasa localului. Informațiile ce vor fi cerute sunt următoarele:

  • Numărul de persoane,
  • Ora sosirii,
  • Numărul de telefon,
  • Adresa de e-mail,
  • Numele complet.

Respectivul formular poate fi completat accesând ACEST link. De asemenea, rezervările pot fi făcute și la numerele de telefon: 0725.345.345 / 0743.345.345, sau la adresa de e-mail: [email protected].

Bucureștenii sunt așteptați să guste din preparatele delicioase ce le vor fi pregătite, să se distreze și să se bucure de o zi de vară petrecută în aer liber, alături de familie și prieteni.

Cookies