Bucureștenii sunt așteptați în Parcul Kiseleff pentru a-și petrece timpul în aer liber, în acest weekend. Miniconcerte și ateliere pentru copii se numără printre activități

22 apr. 2023
1067 Afișari
Bucureștenii sunt așteptați în Parcul Kiseleff pentru a-și petrece timpul în aer liber, în acest weekend. Miniconcerte și ateliere pentru copii se numără printre activități
Bucureștenii sunt așteptați în Parcul Kiseleff pentru a-și petrece timpul în aer liber, în acest weekend. Miniconcerte și ateliere pentru copii se numără printre activități. Sursa foto: Facebook - Primăria Sectorului 1

Primăria Sectorului 1 îi invită pe bucureșteni la miniconcerte de muzică jazz și multe activități destinate celor mici în Parcul Kiseleff, în acest weekend. Activitățile vor avea loc pe scenă și la foișorul din parc.

Bucureștenii sunt așteptați la diverse activități organizate în Parcul Kiseleff în acest weekend

Activitățile organizate de PS1 se vor desfășura în intervalul orar 12:00 și 18:00:

Primăria Sectorului 1 dă startul în acest weekend evenimentelor în aer liber din acest an. Începem cu mai multe concerte și ateliere care vor avea loc pe scena și la foișorul din Parcul Kiseleff, între orele 12:00-18:00.

Astfel, atât adulții, cât și copiii sunt așteptați la numeroase activități, după cum urmează:

SÂMBĂTĂ, 22 aprilie 2023:

Începând cu ora 16:00, pe scena din Parcul Kiseleff, situată pe Strada Barbu Dealavrancea, va avea loc un atelier pentru copii cu instrumente muzicale.

De asemenea, Sorina Rotaru Band îi va încânta pe bucureșteni cu un recital de muzică românească interbelică și jazz – voce, pian și contrabass.

Tot astăzi, la Foișorul din parc din zona Bd. Aviatorilor, începând cu ora 17:30 se va organiza un atelier pentru copii cu instrumente muzicale.

Corina Sucarov +SHE+ va ține un spectacol de muzică pop electronică – voce, loop station, chitară și bass.

DUMINICĂ, 23 aprilie 2023:

Pe scena Kiseleff vor avea loc următoarele:

  • Ora 12:00: Atelier pentru copii cu instrumente muzicale. Vlad Gălățianu va cânta din voce și la chitară muzică pentru copii,
  • Ora 15:30: Atelier pentru copii cu instrumente muzicale. Tetrismatic Quartet va susține un recital de muzică jazz-funk instrumental – saxofon, contrabas, chitară electrică și tobe.
  • Ora 16:00: Atelier pentru copii cu instrumente muzicale. Viorica Pintile Quartet va ține un recital de muzică jazz și interbelică – voce, contrabas, chitară și tobe.

La foișorul din parc se vor desfășura următoarele:

  • Ora 13:30: Atelier muzical pentru cei mici. Se va organiza un spectacol susținut de Radu Antonio Varga Duet – recital de muzică iraniană instrumentală interpretată la instrumente specifice orientale – santur și oud.
  • Ora 15:00: Atelier muzical pentru copii. Gabriel Bălașa și Maxim Belciug vor cânta muzică meditativă la handpan și chitară clasică.
  • Ora 17:00: Atelier muzical pentru copii. Mădălina Petre Band va recita poezie, mișcare scenică și recital de muzică românească reinterpretată clasic și jazz – voce, chitară clasică, acordeon, viola și caval.

Te-ar mai putea interesa și: 

Cookies