Bucureștenii se pot plimba cu vaporașul pe lacul din Parcul IOR până în luna octombrie. Robert Negoiță a transmis noul program

04 iul. 2023
1009 afișări
Bucureștenii se pot plimba cu vaporașul pe lacul din Parcul IOR până în luna octombrie. Robert Negoiță a transmis noul program
Bucureștenii se pot plimba cu vaporașul pe lacul din Parcul IOR până în luna octombrie. Robert Negoiță a transmis noul program. Sursa foto: Facebook/ Robert Negoiță

S-a actualizat programul plimbărilor cu vaporașul pe lacul din Parcul IOR. Primarul Robert Negoiță le-a dat bucureștenilor o veste bună: vaporașul va funcționa până în luna octombrie.

Noul program al plimbărilor cu vaporașul pe lacul din Parcul IOR

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a transmis noul program al plimbărilor cu vaporașul pe lacul din Parcul IOR.

Acesta este noul program al plimbărilor cu vaporașul pe lacul din Parcul IOR.
Și, da, vestea bună este că vaporașul va funcționa și în lunile septembrie și octombrie. Hai la bord și călătorie plăcută!” a scris Robert Negoiță
Program plimbări cu vaporașul
Program plimbări cu vaporașul. Sursa foto: Facebook/ Robert Negoiță

Vaporașul va circula în lunile iulie, august, septembrie și octombrie. Astfel, bucureștenii au destul timp să meargă într-o plimbare relaxantă alături de cei dragi.

Plimbările cu vaporașul sunt gratuite, iar capacitatea maximă pentru o tură este de 50 de persoane. O tură durează în jur de 20 – 25 de minute.

De asemenea, Robert Negoiță a anunțat că locuitorii Sectorului 3 vor avea prioritate la plimbările cu vaporașul.

Călătorie pe vaporașul lui Negoiță, cum a fost?

Acum o săptămână am fost să mă plimb cu vaporașul lui Negoiță pe lacul din Parcul IOR. Am tot auzit că plimbările sunt gratuite și am vrut să mă conving de acest lucru.

Zis și făcut, după ce am căutat 30 de minute debarcaderul, am ajuns la fața locului, însă, prea târziu, vaporașul plecase deja.

Nicio problemă, am așteptat următoarea tură, dar ce să vezi? Aveam deja aproape 100 de persoane în față, iar vaporașul are capacitatea maximă de 50. Am mai așteptat o tură.

De menționat este faptul că atunci nu s-a ținut cont de faptul că persoanele care locuiesc în Sectorul 3 au prioritate.

A 3-a oară am reușit să urc pe vaporaș și am avut loc chiar în față. Atât căpitanul, cât și ajutorul său, s-au comportat foarte drăguț cu toți călătorii.

Căpitanul ne-a plimbat pe toate insulele din jurul lacului și a făcut câteva glume ca să destindă atmosfera.

Și da, curiozitatea multor bucureșteni a fost dacă plimbările sunt, într-adevăr, gratuite. Răspunsul este da, chiar sunt gratuite. Doar trebuie să-ți aștepți rândul.

Te-ar putea interesa și:

Cookies