Bucureștenii se întâlnesc sâmbătă pentru manifestația „Nu cedăm Parcul IOR”. Interesul cetățenilor trebuie prioritizat, spune Grupul de Inițiativă Civică IOR-Titan

20 mart. 2023
616 Afișari
Bucureștenii se întâlnesc sâmbătă pentru manifestația „Nu cedăm Parcul IOR”. Interesul cetățenilor trebuie prioritizat, spune Grupul de Inițiativă Civică IOR-Titan
Bucureștenii se întâlnesc sâmbătă pentru manifestația „Nu cedăm Parcul IOR”. Interesul cetățenilor trebuie prioritizat, spune Grupul de Inițiativă Civică IOR-Titan. Sursa foto: Facebook/ Grupul de Inițiativă Civică IOR - Titan

Sâmbătă, la ora prânzului, bucureștenii care sunt interesați de situația cu zona retrocedată din Parcul IOR, sunt invitați la gura de metrou Titan, în interesecție, în cadrul manifestației „Nu cedăm Parcul IOR | acțiune comunitară pentru IOR întreg”, organizată de Grupul de Inițiativă Civică IOR – Titan.

„Nu cedăm Parcul IOR”, manifestație pentru zona retrocedată

Sâmbătă, la data de 25 martie 2023, începând cu ora 12:00, Grupul de Inițiativă Civică IOR – Titan îi invită pe toți bucureștenii îngrijorați, revoltați sau doar curioși de situația cu zona retrocedată din Parcul IOR, la gura de metrou Titan, în intersecție:

pentru a vedea distrugerile din parcul nostru drag și pentru a discuta despre soluțiile legale prin care această zonă verde poate fi protejată și reintegrată în parcul IOR-Titan.

ONG-ul transmite că interesul cetățenilor trebuie să fie prioritizat în fața interesului privaților. Acest lucru este valabil nu doar pentru IOR sau Titan, ci pentru tot Bucureștiul.

Bine de știut: Acțiunea este una civică și apartinică.

Vino cu familia, prietenii, vecinii tăi pentru o întâlnire pașnică a comunității noastre!

Mai multe informații despre „Nu cedăm Parcul IOR | acțiune comunitară pentru IOR întreg”, AICI.

Despre Grupul de Inițiativă Civică IOR

Înființat de curând, Grupul de Inițiativă Civică IOR este un grup de bucureșteni care locuiesc în jurul Parcului IOR și care își doresc ca acest spațiu verde „cu un loc deosebit în inimile noastre”, să fie reîntregit și protejat.

Bucureștenii își doresc ca acest teren să nu mai fie distrus sistematic de interese imobiliare, antreprenori iresponsabili sau autorități indiferente. ONG-ul își dorește mai mult spațiu verde pentru acest cartier al Capitalei, dar și mai puține betoane.

Acesta este numitorul comun care a adus la un loc oameni foarte diferiți ca vârste, preocupări, mentalități, stil de viață etc. Cu toții ne-am intersectat prin Parcul IOR, iar acum parcul ne aduce împreună într-o comunitate care-și dorește să schimbe lucrurile în bine pentru cartier și oraș.Poate că uneori avem viziuni diferite asupra vieții sau societății, dar acum e nevoie să spunem toți cu un singur glas: Nu cedăm Parcul IOR, vrem spațiul verde înpoi pentru comunitate!

Totodată, cetățenii care au idei și resurse pe care vor să le pună la dispoziția comunității pentru reîntregirea Parcului IOR, pot trimite un mail cu acestea la adresa [email protected].

ONG-ul are activă și o petiție care poate fi semnată AICI.

Cookies