Bucureştenii săraci nu mai plătesc apa şi canalizarea

de:
18 mai 2011
0 Afișari
Bucureştenii săraci nu mai plătesc apa şi canalizarea

Pentru a putea beneficia de scutiri de la plata acestor servicii publice, Primăria Capitalei a anunţat că solicitanţii trebuie să fie cu plata facturilor la zi, inclusiv pe luna aprilie 2011.

Bucureştenii care doresc să se înscrie în program se pot adresa Centrului de asistenţă pentru persoane vârstnice din Şoseaua Ştefan cel Mare nr. 1-3, de luni până vineri, între orele 8.30-16.30.

După cum susţin reprezentanţii municipalităţii, solicitanţii trebuie să prezinte acte doveditoare privind componenţa familiei, contractul locuinţei sau actul de închiriere al imobilului, veniturile realizate de membrii familiei sau de persoanele singure, o adeverinţă de la asociaţia de proprietari din care să reiasă că nu figurează cu restanţe la facturile de apă şi canalizare la data depunerii cererii de scutire, precum şi numărul persoanelor care locuiesc la adresa respectivă, înscrise în cartea de imobil şi luate în calcul la stabilirea cheltuielilor de întreţinere.

de la începutul anului şi până în prezent, în municipiul Bucureşti s-au depus 17 cereri pentru scutirea de la plata serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare aferente perioadei 1 ianuarie – 30 iunie, în acest moment fiind disponibile fonduri pentru acoperirea cheltuielilor cu serviciile de apă şi canalizare pentru un număr de aproximativ 3.000 de persoane, a precizat Primăria Capitalei printr-un comunicat.

Cookies